25.7 C
Komló
2024. július 18.
spot_img
KezdőlapPRA jövő technológiája: a gyűrűszkenner! Mi ez és hogyan működik?

A jövő technológiája: a gyűrűszkenner! Mi ez és hogyan működik?

A gyűrűszkenner egy olyan kiváló technológiai megoldás, ami hamar a raktárak és üzletek kedvencévé válhat. Ez a legújabb innovációs megoldás lehetővé teszi, hogy a sokak által használt vonalkódolvasót immár az ujjunkon viseljük.

Hogyan működik a gyűrűszkenner?

Mint írtuk is, ez egy vonalkódolvasó, amit az ujjunkon hordhatunk. Igen, már csak a zsebünkbe sem kell benyúlnunk érte, mivel szó szerint innentől kezdve mindig kéznél lesz! Érdemes megnézni az ITGStore gyűrűszkenner kínálatát, mert több gyártó kiváló terméke közül választhatjuk ki a számunkra legmegfelelőbbet.

Ezek a szerkezetek nagy teljesítményre képesek, mégis kompakt kialakítással bírnak. Olyan vonalkódolvasók, melyek raktárakban, gyártósoroknál, a logisztikában, szállítmányozásban, de akár a kereskedelemben is kiválóan használhatóak. A legnagyobb előnyük talán az, hogy mindig kéznél vannak, de úgy, hogy nem kell közben fognunk, így szabad marad a kezünk a tárgyak mozgatásához.

Melyek a gyűrűszkenner előnyei?

Számos előnye van ennek az új technológiának. Nézzük is meg, hogy melyek ezek közül a legjelentősebbek!

Bárhol tudjuk őket használni, köszönhetően annak, hogy kényelmesek és vezeték nélküli technológiát alkalmaznak. Raktárakban, üzletekben, elosztóközpontokban is nagy hasznát vesszük. Úgy lehet vele dolgozni, hogy közben nem kell megszakítanunk a munkát azzal, hogy elővesszük és eltesszük, mert ott lesz az ujjunkon, a tenyerünk pedig szabad marad. A viselése nem megterhelő, sőt, szinte észre sem vesszük!

Bírja a zord körülményeket is. Több millió gombnyomást is ki kell bírnia, így lett tervezve, mivel egy raktárban vagy gyárban, de a kiskereskedelemben is folyamatos használatban van. Strapabíró, bírja a betonpadlóra ejtést is akár 1,8 méter magasságból is. Az olyan termékek, melyek speciális borítást is kaptak, extrém hőmérsékleti viszonyok között is használhatóak, azaz mínusz fokokban és tikkasztó hőségben is.

Egyszerűen használhatóak. Jobb- és balkezesek számára is könnyen beállíthatóak. A mobilterminálhoz jellemzően egyetlen kattintással lehet csatlakoztatni őket.

Stabilan és gyorsan olvassák a vonalkódot. Akár mozgás közben is végezhetünk velük leolvasást. 

Hatékony vezeték nélküli kommunikációt tesznek lehetővé. Nem Wi-Fi, hanem Bluetooth kapcsolattal dolgoznak, mely nemcsak gyors, de a leginkább energiatakarékos is, ami nagy előnyt jelent. Az akkumulátoruk elég nagy ahhoz, hogy egy műszakot végig lehessen velük dolgozni, több tízezer beolvasást is végezhetünk velük egy feltöltéssel.

Az új technológiák segítenek

Ahogy a vonalkódok megjelenése is igazi forradalmat indított el, úgy a vonalkódolvasók fejlesztése sem véletlenül folyamatos. Mindig keresik a gyártók az innovatív megoldásokat, mint jelen esetben is a gyűrűszkennerrel.

Ha belegondolunk, hogy mennyivel könnyebb úgy végezni a dolgunkat, hogy nem kell elővenni és visszatenni az olvasót, szabad marad végig mindkét kezünk, láthatjuk, mennyire megérte foglalkozni ezzel a fejlesztéssel is.

PR
PR
Fizetett Promóció
- Hirdetés -spot_img

Kövess minket

8,536RajongókTetszik
60KövetőKövetés
29FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -spot_img
- Hirdetés -spot_img

Minden más