25.7 C
Komló
2024. május 27.
spot_img
KezdőlapPRNélkülözhetetlen dekorációs elemek a lakberendezésben

Nélkülözhetetlen dekorációs elemek a lakberendezésben

Miután a költözés során felgyűlt összes dobozt kicsomagoltad, valószínűleg készen állsz arra, hogy a “sajátoddá tedd” a vadiúj lakásodat. Mielőtt azonban dekorációs döntéseket hoznál, állj meg egy pillanatra, és gondold át azokat az alapvető elemeket, amelyekre szükséged lehet.

Faliképek

A dekorálás során a legtöbben gyakran inkább arra koncentrálunk, ami a padlón van, és elhanyagoljuk a falainkat. Pedig egy a Lakberbazár dekorációs termékek kínálatában fellelhető falikép vagy festmény használatával igazán nagy hatás érhető el az adott helyiségben.

A hálószobába például nagyszerű választás lehet a Fashion női alakos vagy a Női alak a vízparton nevet viselő kézzel festett faliképük, mivel a kialakításuk és a rajtuk használt árnyalatok is igazán visszafogottak, amire ebben a helyiségben szükség van. 

A nappaliban pedig csodásan fog mutatni a kanapé felett a kézzel festett növényi motívumot ábrázoló acélszürke faliképük, amely igazán kreatívan használja a színeket, és intenzív textúrát vonultat fel.

Órák

Egy falióra gyönyörű dekorációs elem lehet, még akkor is, ha manapság már szinte minden elektromos eszköz kiírja az időt! Keress olyan verziót, amely illeszkedik a saját és az otthonod lakberendezési stílusához is!

Asztali lámpák

Az otthonod megvilágítása közben soha nem szabad csupán a mennyezeti lámpákra hagyatkoznod. Az asztali és állólámpák lágyabb fényt adnak, és csökkentik az éles árnyékokat, továbbá önmagukban is nagyszerű dekorációs elemként szolgálhatnak!

Ha imádsz mindent, ami kerámiából van, akkor a Lakberbazár Sena2 asztali lámpái pont azok, amire szükséged van. A csodás kontrasztjukkal és a gyönyörű színükkel még kikapcsolt állapotban is feldobják majd a teret. 

Vázák

Üveg vagy kerámia, fém vagy bádog, manapság nincs hiány vázákból a piacon! A Lakberbazár fekete arany Biloba vázája tele szárított virágokkal a tálalószekrényen elhelyezve például önálló elemként is csodálatosan néz ki, de ugyanúgy beleilleszkedik egy stílusos elrendezésbe is. Ez az állítás azonban tökéletesen megállja a helyét a többi vázájukkal kapcsolatban is. 

Képkeretek

A legboldogabb emlékeidről készült fényképek csodás keretekben történő reprezentálása teszi igazán egyedivé az otthonodat. 

A mi személyes kedvencünk a Lakberbazár fából készült képkeretei, mivel meleg és klasszikus hangulatot kölcsönöznek, és számos lehetőséget kínálnak az egyes fotók kiegészítésére vagy kontrasztba történő állítására. De imádjuk a fekete 6 db-os szettjüket is, amely segítségével játszi könnyedséggel tudsz galériafalat varázsolni. 

Dekoratív tálak

Ezek a tálak nagyszerű dekorációs elemként funkcionálhatnak a szekrényen, de felhasználhatod őket akár egy vacsorapartin a legjobb fogásaid reprezentálására is.

Reméljük, hogy ez a nélkülözhetetlen lakberendezési dekorációkat tartalmazó listánk a segítségedre lesz majd. Természetesen még jóval több elemellel ki lehetne bővíteni, de ebben az esetben mi most inkább csak a legeslegfontosabbakra próbáltunk koncentrálni.

PR
PR
Fizetett Promóció
- Hirdetés -spot_img

Kövess minket

8,536RajongókTetszik
60KövetőKövetés
29FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -spot_img
- Hirdetés -spot_img

Minden más