25.7 C
Komló
2024. július 13.
spot_img
KezdőlapPRMire jó a mobilnyomtató?

Mire jó a mobilnyomtató?

Biztos mindenki találta már magát abban a helyzetben, hogy szinte azonnal ki kellett valamit nyomtatni, hisz vagy elfelejtettük, vagy valami nem várt adminisztrációra volt szükség, de a közelben egyáltalán nem volt elérhető nyomtató. Ez a helyzet elég kellemetlen tud lenni, amire általában az a megoldás, ha gyorsan elrohanunk egy fénymásolóba, vagy megkérünk valakit, hogy segítsen. Szerencsére a mobilnyomtatók is már jelen vannak.

Mi az a mobilnyomtató?

A mobilnyomtató, ahogy a neve is utal rá, teljesen mobilis, azaz nincs helyhez kötve, bárhova magunkkal vihetjük. Nem lesz többé olyan problémánk, hogy éppen nem tudunk egy adott szerződést vagy dokumentumot kinyomtatni, nem kell szaladgálni fénymásolóba vagy másokat megkérni, hogy segítsenek. A TechOffice mobilnyomtató megoldásainak köszönhetően bárhol, bármikor nyomtathatunk. 

Ezek az eszközök sokkal kisebbek, mint a hagyományos berendezések. Egy normál változatot egyáltalán nem tudunk magunkkal cipelni, kivéve, ha ezzel szoktunk edzeni, de ez nem igazán jellemző. A mobilnyomtatók gyakran 90%-kal kisebbek, mint a hagyományos gépek, de ez nem jelenti azt, hogy ennyivel kevesebbet tudnának. Egy nagyobb laptoptáskában kényelmesen tárolhatjuk, de sokszor maguk a gyártók mellékelnek hozzá valamilyen tároló alkalmatosságot. 

A következő nagy előnye, hogy teljesen vezeték nélküli. Nincs szükség többé konnektorra vagy más áramforrásra, elég csak időnként töltőre csatlakoztatni. Átlagosan 50-100 oldalt képesek egyetlen töltéssel nyomtatni, ami bőven elég ahhoz, ha menet közben kell hirtelen valamit kinyomtatnunk. A töltéshez USB csatlakozót használ, így elég egy laptop, PC vagy más gép hozzá, így nem kell többé attól tartanunk, hogy a legrosszabb pillanatban merül le.

WiFi csatlakozás és könnyű szerkezet

Mivel vezetéket egyáltalán nem használ, így valami más csatlakozási módra van szükség az üzemeltetéshez. A WiFi erre a legjobb megoldás, de sokszor még erre sincs szükség, mivel ezek a mobilnyomtatók rendelkeznek saját, beépített modemmel, így akár a zsebünkben lévő okostelefonról is azonnal elkezdhetjük a nyomtatást.

Ha ehhez hozzávesszük azt is, hogy maga a gép cipelése egyáltalán nem megterhelő, akkor egy tökéletes társ lehet minden üzletember számára. Ugyan nem pehelykönnyű a benne lévő alkatrészek miatt, de például az egyik legkönnyebb példány alig éri el az 1,6 kg-ot. Egy nagyobb laptop súlyával egyezik meg.

Kiknek érdemes ilyen eszközt használni?

A mobilnyomtató tökéletes társa lehet üzletkötőknek, cégvezetőknek, utazó ügynököknek, ingatlanközvetítőknek és biztosítási alkuszoknak. Nekik gyakran kell 1-2 oldalt nyomtatni például szerződéskötés vagy igényfelmérő alkalmával, így nagyon profi hatást lehet elérni azzal, ha a táskából előkerül egy ilyen eszköz. Egy szuper találmányról van szó, ami rugalmasan és gyorsan tudja kielégíteni a nyomtatási igényeinket bárhol, bármikor.

PR
PR
Fizetett Promóció
- Hirdetés -spot_img

Kövess minket

8,536RajongókTetszik
60KövetőKövetés
29FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -spot_img
- Hirdetés -spot_img

Minden más