9.7 C
Komló
2023. március 25.
KezdőlapPRMikor érdemes hajópadlót választani?

Mikor érdemes hajópadlót választani?

A hajópadló nemcsak hogy természetes, elegáns hangulatot teremt, számos előnye van egészségügyi szempontból is. Cikkünkben megismertetjük a hajópadló legfőbb tudnivalóit, és néhány hasznos tippet is megosztunk a telepítésével kapcsolatban.

Kiváló tulajdonságok

A hajópadló bizony sok szempontból leköröz más talajfedő anyagot, nemcsak esztétika, de komfortérzet szempontjából is. A legnagyobb előnye, hogy rendkívül lassan hűl le, ezért a hideg estéken sem lesz kellemetlen élmény otthonunkban sétálni. A rugalmas faanyagnak köszönhetően pedig ízületeink igencsak hálásak lesznek a könnyű járhatóság miatt. 

Szerezz be otthonodba nagyszerű minőségű hajópadlót a Káplár fatelep honlapjáról, hogy természetes kinézetű, tartós végeredményben legyen részed!

A jó előnyök sorát erősíti még a hajópadlók tartóssága, hiszen lenyűgöző a kopásálló képességük, és a karcok sem fognak rajta. Természetesen nem utolsó szempont az sem, hogy könnyű őket takarítani, és a hézagmentességnek köszönhetően a deszkák közé sem kerül be kosz.  

A hajópadló látványnak is igazán különleges, hiszen természetes hatást kelt, és otthonossá varázsol bármilyen stílusú vagy berendezésű otthont. Nem utolsó sorban egy jól telepített hajópadló szinte azonnal egy tengerparti házra emlékeztet minket, ahol már csak a víz zúgása hiányzik!

A hajópadló telepítéséhez szükséges eszközök

A járó profilú és a fózolt hajópadlók telepítése is egyszerűen elvégezhető feladat, mivel a lemezek hosszanti oldala egymáshoz illeszkedésre lett kialakítva. A féder és a nút egymásba csúsztatása stabil és hézagok nélküli végeredményt biztosít. 

A rögzítéshez szükségünk lesz néhány kiegészítő termékre, valamint érdemes alaposan utánajárni a telepítés pontos lépéseinek. Némi tapasztalattal azonban akár mi magunk is megoldhatjuk a padló lerakását, ha megfelelő precizitással és odafigyeléssel dolgozunk.

Mindenképpen szükséges beszerezni a telepítéshez forgácslapcsavarokat, fúrót, csavarozógépet, különböző fúrószárakat, kalapácsot, tiplit, bitfejeket, és csiszolópapírt is. A beütővas is fontos pont a bevásárlólistán, amely a nút és féder csúsztatásában játszik szerepet.

Fontos a jó minőség

A hajópadló valódi fa alapanyagának köszönhetően a laminált padlóval ellentétben igazán rusztikus látványt nyújt. Könnyebben kezelhetjük, és igény esetén akármikor gondoskodhatunk az újracsiszolásról, olajozásról, és a lakkozásról is. 

Ez pedig nemcsak esztétikai értékét növeli, de élettartamát is. Az alapanyag kiválasztásánál érdemes a minél magasabb minőségre törekedni, hiszen a gyengébb faanyag hamarabb kopik. Jó választás lehet a lucfenyőből, borovi fenyőből, vagy vörösfenyőből készült hajópadló, mely bizonyosságot ad a tartósságról és a szép végeredményről.

 Fedezd fel a Káplár fatelep széles kínálatában elérhető nagyszerű faanyagokat, és újítsd fel otthonod csodás és minőségi hajópadlóval! 

 

PR
PR
Fizetett Promóció
- Hirdetés -spot_img

Kövess minket

8,536RajongókTetszik
60KövetőKövetés
29FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -spot_img

Minden más