14.7 C
Komló
2024. május 23.
spot_img
KezdőlapPRKörnyezetbarát terasz napelemes bioklimatikus pergolával

Környezetbarát terasz napelemes bioklimatikus pergolával

Fontos számunkra, hogy egy olyan megoldást találjunk, amely energiatakarékos, ugyanakkor innovatív is? A tökéletes, környezetbarát terasz fogalma a napelemes bioklimatikus pergolával új értelmet nyer. Egy hely, ahol bármikor elidőzhetünk, és közben segít a költségeink lefaragásában is.

Napelemes panelekkel ellátott bioklimatikus pergola

Amennyiben környezettudatos megoldást keresünk, amely segít az energiaspórolásban, ideális opciót kínál mindehhez a Gibus Energy pergola a Teraszok.hu kínálatából. Ezen az oldalon megtaláljuk az e-pergola terasztetőt, amellyel megvalósulhat az álmunk, a környezetbarát terasz.

Akár vállalkozásunkhoz teremtenénk kedvezőbb környezetet, amely még energiát is termel, akár otthonunkat “bővítenénk” ki egy forró nyári napon is használható helyiséggel, ideális választást jelent.

A csúcskategóriás olasz termék személyre szabható egyéni igényeink szerint plusz opciók beépítésével. Kérhetünk például LED-es spotvilágítást a lamellákba építve, dönthetünk a LED-sávok mellett a peremkeretbe rögzítve További jellegzetessége a speciális oldalfalrendszer, amely üvegfalas kivitelezésű, árnyékoló oldalfalakkal.

A bioklimatikus pergola révén a természetes mikroklíma tetszésünk szerint szabályozható, vagyis megteremthető az optimális átszellőzés, miközben élvezhetjük az eltöltött időt egy napfényes délutánon is.

A fedés elfordítható lamellákból készül, nem probléma tehát az sem, ha épp esik, a zárt állás biztosítja a tökéletes védelmet. Ugyanis az esővíz elvezetése is megoldott: a tartószerkezetbe integrált ereszcsatorna által, s emellett az oldalsó tömítés gondoskodik a vízszigetelésről is. 

Miért előnyös a napelemes panelekkel ellátott pergola?

Azontúl, hogy környezettudatosabbak lehetünk, egy innovatív megoldással az energiatakarékosság jegyében járhatunk el. Az energiafelhasználás kérdése lényeges kérdés, akár otthonunkról van szó, akár egy vállalkozásról. Ráadásul ötvözhető az elegancia, a költséghatékonyság és a tudatosság.

A lamellák nyitott és zárt állása révén az időjárás szeszélyeitől függetlenül bármikor igénybe vehetjük a saját környezetbarát teraszunkat. A természetes átszellőzés megvalósításával komfortos teret hozhatunk létre, amely tökéletes színhelye lehet családi összejöveteleknek, a nyugalmas pihenésnek.

Manapság az újszerű megoldások révén szinte bármit megvalósíthatunk, ha korábban azt hittük, hogy a környezetbarát terasz egy jövőbeli álom, vegyük elő ismét az igényeinket, és fogjunk is bele a tervezésbe.

Saját bioklíma, energiatermeléssel összekötve

A lamellás rendszereknek köszönhetően minden évszakban biztosítható a tökéletes átszellőzés, ugyanakkor garantált, hogy a csapadék sem szivárog be a szerkezetbe. Az időjárással szembeni védelem mellett még energiatermelésre is lehetőségünk nyílik, a napelemes panelekkel ellátott bioklimatikus pergolának köszönhetően.

PR
PR
Fizetett Promóció
- Hirdetés -spot_img

Kövess minket

8,536RajongókTetszik
60KövetőKövetés
29FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -spot_img
- Hirdetés -spot_img

Minden más