15.7 C
Komló
2024. május 26.
spot_img
KezdőlapPRKérdések és válaszok az extrém körmökkel kapcsolatban 

Kérdések és válaszok az extrém körmökkel kapcsolatban 

A műkörmök világában rengeteg kifejezési lehetőség áll rendelkezésünkre, kezdve a formától és a mérettől, egészen a színekig, mintákig és a különböző technikákig. Az egyik izgalmas lehetőség az extrém köröm. Lássuk, mi mindent érdemes tudni róla!

Hol tanulhatjuk meg a műkörmök elkészítését?

Habár műkörmösnek bizony tanulni kell, azonban a vágynak is meg kell születnie bennünk, hogy ezt a sokszínű, kihívásokkal teli, kívülről talán egyszerűnek tűnő szakmát válasszuk. Ha ez az érzés már megvan bennünk, a StudioFlash műkörmös tanfolyamán elsajátíthatjuk az alapokat, sőt, arra is találunk lehetőséget, hogy továbbképezzük magunkat. Némi kézügyesség és kreativitás, valamint a kitartás lesznek a legjobb barátaink ezen az úton.

Az extrém körmök kivitelezése nem a legegyszerűbb projekt a műkörmök világában, a technika elsajátítása mellett az is nélkülözhetetlen, hogy meglegyen a megfelelő mennyiségű gyakorlás, amivel egyrészt a munka minősége a maximumra hozható, másrészt az elkészítéshez szükséges idő is csökkenthető. Ami energiát és anyagot erre szánunk, sokszorosan megtérül majd a későbbiekben.

A forma kérdései

Talán a legegyszerűbben elkészíthető, sőt, a legkedveltebbnek számító forma is az orosz mandula, aminél az 5 mm-es szabadszél az, amivel esélyünk van szépet alkotni. Természetes, hogy mindig a tökéletességre törekszünk, viszont fontos, hogy az extrém körmöket szalonban kivitelezve gondoljunk arra is, hogy egy adott időkeretbe bele kell férnünk. 

Ez nemcsak magunk miatt lényeges, hanem azért is, mert a vendégek is szeretnének minél gyorsabban végezni, persze úgy, hogy a lehető legszebb körmöket mondhatják magukénak. Ezek lesznek azok az elvárások, amelyek között úgy kell lavíroznunk, hogy a lehető legtöbbet hozzuk ki belőle.

Az orosz mandula mellett a gótikus és a szűkített kocka is népszerűnek számít, de sokan az Edge formára vágynak, noha ez az egyik legnehezebben elkészíthető, ezzel együtt a leghosszabb munkaidővel is ennél számolhatunk.

Hogy alakulnak az árak?

Az árképzés sosem egyszerű vagy könnyű. Mielőtt meghatároznánk a végleges árat, gondolnunk kell arra is, hogy mennyivel több alapanyagra lesz szükség az extrém köröm megalkotásához, illetve mennyivel több időt vesz el tőlünk az adott feladat.

Azonban emellett az is kiemelten fontos kérdés, hogy mi lehet az az ár, amit még a vendég is szívesen rááldoz erre. Ezen a ponton az is jelentőséget kaphat, hogy mi mennyire szívesen fogunk bele egy ilyen izgalmas kihívásba.

Mekkora a művészi szabadság?

Akár a forma, akár a díszítés a feladat, vannak meglévő technikák, minták és olyan alakzatok, amelyek a vendégek számára is ismertek és kedveltek. Ez azonban egyáltalán nem kell, hogy azt jelentse, hogy nem próbálkozhatunk új ötletekkel vagy megoldásokkal. Sőt! Még az is előfordulhat, hogy mi terjesztünk el egy új és fantasztikus formát!

PR
PR
Fizetett Promóció
- Hirdetés -spot_img

Kövess minket

8,536RajongókTetszik
60KövetőKövetés
29FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -spot_img
- Hirdetés -spot_img

Minden más