23.7 C
Komló
2024. július 16.
spot_img
KezdőlapPRKartoncsomagolás, az első a lehetőségek listáján

Kartoncsomagolás, az első a lehetőségek listáján

Ki ne ismerné a kartoncsomagolást? Talán nincs is senki, aki ne kapott volna már valamilyen küldeményt dobozban, vagy maga ne adott volna fel ebben valamit. A költözés előtt állók is nagy gondossággal választják ki azokat a kartontermékeket, amelyek majd segítenek megóvni a holmijaikat. Még ma is ez az egyik legnépszerűbb csomagoló- és tárolóanyag, népszerűsége töretlen.

Igen hatékony védelmet ad

Ha küldenél és becsomagolnál valamilyen terméket, ajándékot vagy akármi mást, akkor érdemes ellátogatnod a Relatív-A Kft. csomagküldő dobozok oldalára, ahol a méltán nagyon népszerű Colompac CP020 karton könyvcsomagolókat is megvásárolhatod. Ezeket az igen egyszerűen használható és nagyon megbízható kartontermékeket számos méretben meg tudod rendelni ebben a webáruházban. Már az apróbb, CD méretű dolgoktól kezdve egészen a nagyobb katalógus- vagy naptárméretig tudsz ezekbe csomagolni. Mivel elsősorban ilyen jellegű, négyszögletesebb dolgokat szoktak ezekkel beburkolni és utána feladni, gyakran nevezik ezeket még könyvcsomagoló dobozoknak is.

Nagyon egyszerű a használata

Amikor csomagolási folyamatról van szó, egyáltalán nem mindegy, hogy az mennyire egyszerű vagy bonyolult. Az sem mellékes, hogy milyen plusz anyagokra van szükség a folyamat elvégzéséhez. A csomagolás maga a Colompac CP020 kartondobozok használatával rendkívül egyszerű. Nem kell ugyanis hozzá külön ragasztó vagy olló sem. Ezeken a termékeken ugyanis öntapadó lezárófül segíti a feladat gyors és hatékony elvégzését, nagyon sok időt és energiát meg lehet ám így takarítani. Ez pedig, ha sok termék csomagolásáról van szó, hatalmas versenyelőny.

Ráadásul még nem kell az ollót sem keresgélni közben, s nem vágja el azzal senki sem a kezét. De a ragasztó sem csöpög rá semmire, csak az öntapadó szalagról lehúzott fedőréteget kell kidobni majd a szemétbe.

Alapanyaga klímasemleges

Amilyen egyszerű ezekbe a kartondobozokba becsomagolni a dolgokat, pont ugyanolyan könnyű a felnyitásuk is. Van rajtuk ugyanis egy feltépőszalag, amellyel ezt pikk-pakk meg lehet csinálni. Ha nem a címzett végzi ezt el, akkor az azonnal látható, a doboz ugyanis nem visszazárható.

E termékek FSC jelöléssel vannak ellátva, azaz környezetbarát a minősítésük. Izgalmas, mert a fa életútja végig követhető egészen az erdőtől a felhasználóig. Maga az alapanyag, azaz a többszörösen hajtott karton hullámpapír klímasemleges, mert fenntartható forrásból származik, alacsony a karbonlábnyoma, újra lehet hasznosítani, de még komposztálható is.

Ha hatékonyan szeretnéd védeni a feladandó dolgaid, akkor érdemes hatékony csomagolóanyagot választanod. A karton csomagolódobozok sok-sok évtizede a megbízható védelmet jelentik a csomagolóanyagok népes táborában. A megfelelő méretű termékeket megtalálod és éjjel-nappal megvásárolhatod a Relatív-A Kft. webáruházában.PR
PR
Fizetett Promóció
- Hirdetés -spot_img

Kövess minket

8,536RajongókTetszik
60KövetőKövetés
29FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -spot_img
- Hirdetés -spot_img

Minden más