12.7 C
Komló
2024. május 29.
spot_img
KezdőlapPRÍgy igényelhetsz kormánymű-felújítást az ország bármely pontjáról

Így igényelhetsz kormánymű-felújítást az ország bármely pontjáról

Kormánymű felújítását nem kizárólag Budapestről vagy nagyvárosokból tudsz igényelni. Akár otthonod kényelméből is rendelhetsz futárt, aki házhoz megy az alkatrészért, majd miután megtörtént a felújítása, vissza is viszi azt számodra.

Nincs kivétel

Azoknak sem kell aggódnia, akik vidéken laknak. A Szervokormány javítás csapata díjmentesen biztosítja az alkatrész műhelybe szállítását és a visszaszállítását is, méghozzá országos szinten! Csak abban ez esetben számítanak fel szállítási költséget, ha nem történik felújítás vagy értékesítés.

Bár a szóban forgó cég székhelye Budapesten található, ez nem jelenti azt, hogy kizárólag a fővárosból volnának ügyfeleik. Szolgáltatásaik elérhetők az ország határán élő települések lakói számára is.

Ez a megrendelés menete

Futár rendelésére lehetőség van Soprontól Kecskeméten át Debrecenig bárhonnan Magyarország területéről. A honlapon megtalálod a cég telefonszámát, és néhány perc alatt tudsz egyeztetni arról, hogy mik a teendőid.

Amennyiben nem szeretnél telefonálni, akkor ugyanitt találsz egy online futárrendelő űrlapot is. Először azt kell megadnod, hogy Budapesten belülre vagy azon kívülre szeretnéd-e megrendelni a szolgáltatást. Pénzbeli különbözet nincs, a differencia annyi, hogy a vidékieknek lehet, hogy egy nappal többet kell várni a futárra. Ezt követően a rendszer megkérdezi a vezetékneved és a keresztneved, majd azt, hogy milyen alkatrészt kell javításra küldeni.

Amit meg kell még adnod, az az, hogy milyen alkatrészt szeretnél javításra küldeni: személyautó vagy kamion kormányművét, esetleg szervó szivattyút. Kérik még az autó márkáját, típusát, évjáratát és a motor típusát is. Ezeket megtalálod a kocsid forgalmi engedélyében.

A hiba rövid leírásán túl már csak a kapcsolattartási adatokat kell begépelned, úgy mint az e-mail-címed, a telefonszámod és a címed. Amennyiben szeretnél, akár megjegyzést is írhatsz a futárnak, például ha olyan környéken laksz, ahol nem egyértelműek a házak számozásai.

Ne legyél megalkuvó

Ha kormánymű-felújításról van szó, akkor jól teszed, ha nem kizárólag az ár alapján döntöd el azt, hogy kit bízol meg a dologgal. Egy olyan alkatrészről van szó, amelynek kifogástalan működése kiemelkedően fontos ahhoz, hogy az autód biztonsággal vezetni tudd.

Éppen ezért kerüld az olyan cégeket, amelyek esetén bizonytalan, hogy mekkora tapasztalatuk van, nem leinformálhatóak vagy nem akarnak számlát adni. Ha megfelelően választasz, akkor meghibásodás esetén egy év garancia vonatkozik a kormánymű-felújításra is. Persze ezt csak akkor tudod biztosan érvényesíttetni, ha kapsz az elvégzett munkáról számlát, és meg is őrzöd azt.

Amennyiben a Szervokormány javítás csapatát választod, akkor élvezheted a Smart Support előnyeit. Ők a megrendeléstől a számlázásig, a munka minden szakaszáról tájékoztatnak SMS-ben.

PR
PR
Fizetett Promóció
- Hirdetés -spot_img

Kövess minket

8,536RajongókTetszik
60KövetőKövetés
29FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -spot_img
- Hirdetés -spot_img

Minden más