17.1 C
Komló
2024. június 25.
spot_img
KezdőlapPRHogyan lehet kellemes a kertben való tartózkodás a nyári kánikulában?

Hogyan lehet kellemes a kertben való tartózkodás a nyári kánikulában?

Nagy valószínűséggel a többség válasza erre a kérdésre az, hogy egy medencében pancsolva! Igen, ez valóban fantasztikus ötlet, ám ne feledjük, hogy a nap sugarai itt is tűzni fognak bennünket.

Milyen módszerekkel védekezhetünk?

Ha azt szeretnénk, hogy egészen biztosan elkerüljön bennünket a napszúrás, akkor bizony valamilyen hatásos árnyékolóra is szükségünk lesz. Amennyiben nemcsak a kobakunkat akarjuk megóvni, hanem például a vállainkra is vigyáznánk, hogy ne süljenek pecsenyepirosra, akkor a kalap nem lesz elegendő a számunkra. Helyette nagyobb lélegzetű projektben érdemes gondolkodni: például választhatunk valamilyen exkluzív árnyékolót a SpaTrend webáruház kínálatából.

Az árnyékolás fajtái

Az árnyékolóknak igencsak sokféle típusa létezik, nem mindig egyszerű eldönteni, hogy mi lenne számunkra a tökéletes választás. Az egyik stílusos opció például az, hogy pergolát építtetünk, akár a medence, akár a terasz fölé. 

Ezek ugyan többnyire lamellás kialakítással rendelkeznek, ami nem nyújt teljes árnyékot, ám kiegészíthetők speciális, a kültér viszontagságait is jól tűrő anyagból készült függönyökkel. Ha pedig a SpaTrend webáruházból választunk, akkor tetőzáras pergolánk is lehet, amelynél a lamellák mozgatásával mi magunk döntünk arról, hogy aktuálisan milyen nagy árnyékot szeretnénk.

A napvitorla is egy remek döntés, ezt ráadásul nagyon könnyen tudjuk telepíteni, és szuperül is mutat, akár a medence kék vize fölött is. De ha nekünk nem jön be ez a dizájn, akkor választhatunk luxusszínvonalú napernyőt is, amely elegáns, állítható és tökéletes védelmet biztosít a nap káros sugaraival szemben.

Amennyiben az utolsó lehetőség a legvonzóbb számunkra, viszont túlságosan kicsi az erkély vagy a terasz, s nem szeretnénk a kevés helyből egy tekintélyesebb darabot a lábazatnak hagyni, akkor is találunk tökéletes megoldást, hiszen akár falra szerelhető változat mellett is dönthetünk, amely megjelenésében pontosan olyan exkluzív, mint a hagyományos változat.

Hogyan válasszunk?

Ahhoz, hogy el tudjuk dönteni, melyik lesz számunkra az optimális árnyékoló, fel kell mérnünk a rendelkezésre álló terepet, illetve azt is át kell gondolnunk alaposan, hogy milyen elvárásaink vannak az adott termékkel szemben. Mekkora árnyékolót szeretnénk? Akarjuk-e, hogy mozgatható legyen? Szeretnénk-e – akár a későbbiek során –, hogy becsukható legyen? Tervezünk-e a hűvösebb időre oldalfalakat, hogy egy dizájnos teraszfűtéssel olyankor is élvezhessük a külső tereinket?

Csupa olyan kérdés, amire ha megvannak a válaszaink, máris közelebb jutunk ahhoz, hogy mely típus lenne az ideális számunkra.

A másik szempont az, hogy vajon milyen minőséget részesítünk előnyben. A megjelenés e tekintetben csak az egyik lényeges faktor, a másik az, hogy milyen minőségű anyagok felhasználásával, illetve milyen minőségben került legyártásra az árnyékoló, hiszen ezen fog múlni az élettartama is.

PR
PR
Fizetett Promóció
- Hirdetés -spot_img

Kövess minket

8,536RajongókTetszik
60KövetőKövetés
29FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -spot_img
- Hirdetés -spot_img

Minden más