17.1 C
Komló
2024. június 25.
spot_img
KezdőlapPREzzel az eszközzel élvezetesebbé tehetjük az együttléteket

Ezzel az eszközzel élvezetesebbé tehetjük az együttléteket

Kevés helyen biztatják arra az embert, hogy bátran alkalmazzon segédeszközöket az intim helyzetek közben. Egy jól megválasztott kiegészítő ugyanis nem csak egy pillanatnyi élvezetet tud okozni, hiszen sok esetben még a teljesítményt is javíthatja.

Persze nem mindegy, hogy miről van szó, ugyanis egy huncut kellék lehet izgalmas, érdekes, olyan, amit csak egyedül használunk és olyan is, amivel a partnernek is örömet okozhatunk.

Egy intim barát

A Szeresdmagad.hu uraknak készült maszturbátorainak kínálata legalább olyan széles, mint a hölgyek esetében. Bár azt hihetnénk, hogy csak a nőknek készül többféle változat, pedig ha jobban megnézzük, akkor láthatjuk, hogy a cégek a férfiakról sem feledkeztek meg. Ennek ellenére még mindig akad, aki sokkal inkább kézimunkával üti el az idejét, mintsem valamilyen segédeszközt használjon. Pedig valószínűleg mindenki tisztában van vele, hogy egy kényelmes és realisztikus maszturbátor sokkal, de sokkal izgalmasabb és eredményesebb.

Egy intim barát segítségével senkinek sem lehet olyan érzése, mintha unatkozna. Egy minőségi kellék képes lehet elnyújtani az örömöt, nem csak önkielégítésre szolgál, sokkal inkább élvezetet nyújt. Nem beszélve arról, hogy ezzel valószínűleg az átélt orgazmus is jóval intenzívebb lehet, főleg a megfelelő technikát alkalmazva. Nyissuk ki tehát azt a titkos fiókot a hálószobában, és merüljünk el a játékszerek világában.

Milyen típusai léteznek?

Ezen a piacon a gyártók sokféle, változatos textúrával készítenek maszturbátorokat, amelyek különféle belső kialakítással rendelkeznek. Mindegyiknek megvan a maga előnye, egyedi tulajdonsága, ezáltal igen izgalmas megoldásokkal kényeztethetjük magunkat. Ott van például a Fleshlight választéka, amely a klasszikus irányba ment el. A zseblámpa alakú darabok az évek során kinőtték magukat, így jóval több mindennel szolgálnak, mint korábban.

A népszerűségük a mai napig verhetetlen, hiszen a SuperSkin anyagból készült eszközök képesek imitálni a valódi együttlétek élményét. A játékszerek prémium hatást keltenek, praktikusak, egyediek, diszkrétek, így nem kell őket túl mélyre rejteni. Mindegyik sorozatnak van valamilyen exkluzív tulajdonsága, így mindenki megtalálhatja a saját maga számára megfelelő darabot.

Mit érdemes még kipróbálni?

A másik kedvelt kategória a Fleshlight Girls, amelyek olyan modelleket kínálnak, amik a leghíresebb pornósztárok intim testrészeiről árulkodnak. Végre bárki érezheti magát egy fülledt felnőtt filmben. Már önmagában is képes emelni az élvezetet és javíthatja a teljesítményt, főleg, ha egyedül van az ember.

Többféleképpen segíthet abban, hogy magabiztosabbak legyünk az ágyban, ezáltal mind a két fél számára előnyös, ha az urak intim eszközöket használnak. Emellett, ha például átmeneti jellegű nehézségek jelentkeznek az együttlétek kapcsán, akkor az is befolyásolhatja a kimenetelt. Nem zárkózzunk el a játékszerektől, sok mindenen átsegíthetik az embert.

PR
PR
Fizetett Promóció
- Hirdetés -spot_img

Kövess minket

8,536RajongókTetszik
60KövetőKövetés
29FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -spot_img
- Hirdetés -spot_img

Minden más