25.7 C
Komló
2024. május 27.
spot_img
KezdőlapPREzért nem használ a legtöbb kollagén tartalmú krém

Ezért nem használ a legtöbb kollagén tartalmú krém

Nők milliói használnak különböző kollagénkrémeket nap mint nap annak reményében, hogy csökkenjenek a ráncaik, és fiatalosabb legyen az arcbőrük, és egy kis ideig látják is az eredményét. Utána viszont meglepődve tapasztalják, hogy a ráncaik ismét visszatértek.

Hogy ez miért történt meg? Tarts velünk, és elmagyarázzuk!

A kollagén egy nagy molekula, amely a bőr középső rétegében tölt be kitámasztó szerepet. A szervezetedben magától termelődik, de a kor előrehaladtával és a különböző külső környezeti tényezők hatására sajnos egyre gyorsabban le is bomlik. Ezért is van szükség a folyamatos pótlására, amelyre sajnos a kollagénkrémek többsége egyáltalán nem alkalmas. Egy molekulának 500 Dalton méretűnek kell lennie ugyanis ahhoz, hogy be tudjon jutni a dermiszbe, a kollagén pedig ennél mérföldekkel nagyobb. A molekulasúlya százezres nagyságrendben keresendő.

Ez alól viszont kivételt jelentenek a QMS Medicosmetics Hungary kollagénszérumjai, amelyek Dr. Erich Schulte német plasztikai sebész által kifejlesztett eljáráson alapulnak. Ő úgy oldotta meg a kollagén nagy méretéből fakadó problémát, hogy kisebb molekulákra bontotta fel. 

Ezeket pedig liposzómakapszulákba csomagolta, amelyek már könnyebben be tudnak hatolni a bőr mélyebb rétegeibe, ahol kikerülnek belőlük a prokollagén részek, és újra összekapcsolódnak. Így valóban tartós lesz majd a vízmegkötő hatásuk, és nem fognak visszatérni az apróbb ráncok.

97%-ban bőrazonos kollagént tartalmaznak

A másik felmerülő probléma a kívülről bejuttatott kollagénnel kapcsolatban, hogy nem tud megfelelően beépülni. A bőr struktúrája ugyanis rendkívül bonyolult, amely miatt a molekulának esélye sincsen megtalálni azt a helyet, ahol hasznos lehetne.

A QMS kollagénszérumok viszont 97%-ban bőrazonos kollagént tartalmaznak, így igazán hatékonyan képesek alkalmazkodni és kötődni a bőrhöz, hogy segítsenek a petyhüdt arcbőr tömörségét fokozni.

A kollagén szájon át történő pótlása is fontos

A cikk befejezéseképpen még annyit említenénk meg, hogy a szérumok használata mellett érdemes a belső kollagénpótlásra is figyelmet fordítanod, hiszen igazán gyors és látványos eredményeket lehet vele elérni. 

A hatására sokkal gyorsabban fognak nőni a körmeid, ráadásul sokkal erősebbek is lesznek. Továbbá a segítségével a korai hajhullás, a hajszálak elvékonyodása és az őszülés is késleltethető, nem mellesleg pedig, hozzájárul a normál testsúly megőrzéséhez, a plusz kilók leadásához, de az állóképesség is növelhető vele.

A fentebb már említett QMS kínálatában találhatsz szájon át bevehető kollagént is, amely egyenesen a vékonybélbe kerülve szívódik fel, így nagyobb mértékben hasznosul, mint a piacon jelenleg elérhető többi hasonló készítmény. Az optimális eredmény érdekében naponta kétszer érdemes bevenni belőle, 2–3 hónapon át, megszakítás nélkül.

PR
PR
Fizetett Promóció
- Hirdetés -spot_img

Kövess minket

8,536RajongókTetszik
60KövetőKövetés
29FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -spot_img
- Hirdetés -spot_img

Minden más