30.7 C
Komló
2024. június 22.
spot_img
KezdőlapPREzeket mérlegeld, ha webtárhelycsomagot keresel

Ezeket mérlegeld, ha webtárhelycsomagot keresel

Webtárhelycsomagra előfizetni könnyű, hiszen számos szolgáltató van jelen a piacon. Természetesen a szolgáltatások színvonala között jelentős különbség lehet, ezért érdemes körültekintően megválasztani a csomagot. Az előfizetések ugyanis jellemzően egy teljes évre szóló elköteleződést jelentenek.

Segítség a döntés meghozatalában

Mivel zavarba ejtően sok a lehetőség, így vannak olyan szolgáltatók, amelyek azt is felkínálják, hogy ingyen teszteld őket. A RackForest webtárhelycsomagjait 5 napig díjmentesen kipróbálhatod. Ha ezen időtartam alatt kiderül, hogy nem ők az ideálisak számodra, akkor kereshetsz más bérlési lehetőséget, és nem fogod bukni az éves előfizetés díját.

Fókuszban a biztonság és a stabilitás

A RackForestnél a webszervereken a cPanelt használják, ami rendkívül népszerű és magyar nyelven is elérhető. A webszerverek stabilitásáról a CloudLinux gondoskodik. A felhasznált erőforrás mennyisége ügyfelenként limitálva van, így senkinek sem kell attól tartania, hogy valaki más elszívja előle a kapacitásokat.

A Linux-alapú webszerverbérlés szolgáltatásuk kiemelkedően megbízhatónak számít. A szoftvereket gondosan tesztelték, és a RackForest ügyfélszolgálata és komoly tudással bíró rendszergazdái mindig tudnak segíteni, ha szükség van rájuk.

Ez vár rád, ha a RackForest webtárhelyei közül választasz

A PHP verziók közül az 5.3-tól a 8.1-ig bármelyik futtatható ennél a szolgáltatónál. Több mint 80 alkalmazást installálhatsz a WordPresstől kezdve a Joomláig. Levél szolgáltatásuk is van, mint a POP, az IMAP vagy a Webmail kliens.

Az ügyintézés a RackForestnél tényleg rendkívüli, hiszen garantálják, hogy legyen bármilyen nap és napszak, 30 percen belül reagálnak az előfizetőik megkeresésére. A napi mentéseknek hála soha sem kell tartanod komolyabb károktól. Bármikor helyre tudják állítani a weboldalad egy korábban még működő állapotra.

Ezt tartalmazza egy tárhelycsomag ennél a szolgáltatónál

A RackForest több különböző tárhelycsomagot kínál. Ezek közül van, amelyik éves, mások pedig havi előfizetési díj ellenében érhetők el.

Ami közös, hogy mindegyik esetében díjmentesen lehet aktiválni az SSL tanúsítványt. A legkisebb csomag 5, a legnagyobb 200 db hozzáadható domain lehetőségét tartalmazza. A csomagok között a fő különbséget természetesen a tárhely mérete jelenti. 1 GB SSD tárhelytől akár 300 GB is a rendelkezésedre állhat. Az e-mail-fiókok számát nem korlátozzák.

Kiegészítő szolgáltatásként elérhető az üzleti levelezés csomag, ami 10 db hozzáadható domaint, 10 GB SSD tárhelyet és korlátlan e-mail-fiókot tartalmaz. A számodra szimpatikus csomag mellé dedikált IP címet is kérhetsz némi felár ellenében. Ha pedig kiemelten fontos, hogy rendkívül gyors legyen a weboldalad, akkor érdemes a RackForest prémium webtárhelycsomagjai közül választanod.

PR
PR
Fizetett Promóció
- Hirdetés -spot_img

Kövess minket

8,536RajongókTetszik
60KövetőKövetés
29FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -spot_img
- Hirdetés -spot_img

Minden más