6.7 C
Komló
2024. március 05.
KezdőlapPREgy okostelefon gyártó cég, ami ismertebb az anyavállalatnál?

Egy okostelefon gyártó cég, ami ismertebb az anyavállalatnál?

Van a piacon egy olyan okostelefon gyártó, amely idehaza sokkal ismertebb, mint az anyacége. Nem is gondolná az ember, hogy ez lehetséges. Pedig egy olyan anyavállalatról van szó, amely a mai napig is szintén gyárt készülékeket, sőt számos szabadalom köthető a nevükhöz. Nézzük is meg, hogy mely két márkáról van szó.

Két márka, melyet ismerned kell

A szóban forgó ismertebb márka a Realme okostelefonok gyártója, míg az anyacégük az Oppo. Mindkettőt érdemes megjegyezni, ugyanis kiváló készülékeket gyártanak.

Idehaza jobban ismerik a leányvállalat telefonjait, mint az anyavállalatét, jóllehet ez utóbbi igen impozáns múlttal rendelkezik. Mondjuk ezt nem az évek számára értjük, mert csak 2008-tól gyártanak egyáltalán telefonokat. Sokkal inkább arról van szó, hogy nem sok cég mondhatja el magáról, hogy már több, mint ezernyolcszáz szabadalmat nyújtott be, főként ilyen rövid idő alatt.

Miért jó a Realme szempontjából, hogy az Oppo áll mögötte?

Ma már nem egyedi eset, hogy egy okostelefon gyártó cég leányvállalatot hoz létre új brandjének. Ennek általában egy új kategória vagy egy új célcsoport megcélzása az oka. Sok esetben teljes szabad kezet kapnak a leányvállalatnál, amiből nagyon jó dolgok sülhetnek ki.

A legjobb pedig az, hogy az anyagi és szakmai háttér mögöttük van, így van honnan meríteni. Ha az Oppo-t nézzük, akkor egy nagyon innovatív hátteret kaptak a Realme szakemberei. Az anyacég nevéhez köthető például a kijelző mögé helyezett ujjlenyomat olvasó, a gyorstöltés vagy az optikai zoom.

Nem is csoda, hogy kiváló készülékek sorát voltak képesek máris piacra dobni. Egy ilyen stabil, innovatív háttér bárkinek jól jönne. Ráadásul mivel az Oppo aktív gyártó, ezért még most is folyamatosan jönnek az újabb és újabb megvalósított ötletek, és ebből nyilván a Realme is csak profitálhat.

Kik tartoznak a Realme célcsoportjába?

Alapvetően a józan gondolkodású fiatalokat célozzák meg a készülékeikkel.

Manapság nagyon elterjedt az a gondolkodásmód, hogy a telefon a minden, körülötte forog a világ, mindig a képernyőt kell bámuljuk. Ha valaki arról dolgozik, annál ez még érthető is, de a legtöbb esetben nem erről van szó.

Azokat a reálisan gondolkodókat célozza meg a Realme, akik tudják, hogy a telefonjuk mégiscsak egy tárgy és nem több. Akik tudják, hogy nem ebben kell keressék a boldogságot, ez csak egy jól használható eszköz, és akik épp ezért nem szeretnének akár több havi fizetésüknek megfelelő összeget költeni egy készülék megvásárlására.

Ennek megfelelően alakul az árazásuk is. Igen jó áron juthatsz hozzá akár te is egy Realme okostelefonhoz. A fejlett technológia már csak az Oppo miatt is adott, de ami ennél is fontosabb, az a kiemelkedő funkcionalitás. Ez az, amire törekszenek a gyártónál. Úgy terveznek, hogy egy nagyon jól használható, számos hasznos funkcióval ellátott, reális áron kínált készüléket adhassanak, bármilyen kategóriában is keresgélsz.

Ha te is beletartozol a célközönségükbe, akkor irány a CoolMobile.hu webshopja, és szerezd be a saját Realme okostelefonod!

 

PR
PR
Fizetett Promóció
- Hirdetés -spot_img

Kövess minket

8,536RajongókTetszik
60KövetőKövetés
29FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -spot_img
- Hirdetés -spot_img

Minden más