19.7 C
Komló
2024. május 23.
spot_img
KezdőlapPRAjándékozd meg magad a nap végén!

Ajándékozd meg magad a nap végén!

Modern, felgyorsult világunkban egy nap alatt annyi inger ér minket, mint nagyszüleinket egy hónap alatt. Nem csoda hát, ha a nap végére kiég az agyunk, és szinte robot üzemmódban baktatunk haza. Ha ezt így elfogadod, és nem teszel semmit, akkor annak bizony nagyon gyorsan kiégés lesz a vége. Ennek elkerülése érdekében muszáj olyan dolgokat tenni, amik kikapcsolnak, feltöltenek.

Mai írásunkban egy roppant egyszerű, ámde annál nagyszerűbb ötletet mutatunk be!

Irány a fürdőszoba!

Előtte persze olvasd el az UDOOR fürdőkádajtó folyamatosan frissülő blogját, mert számtalan hasznos trükköt és tippet fogsz ott találni! 

Természetesen bőven fogsz olvasni arról, hogy milyen sok előnnyel jár a kádfürdőzés, illetve számtalan ötletet kaphatsz azt illetően is, hogy mivel turbózhatod fel a fürdővizedet.

Sőt, még a biztonságos fürdőkádhasználatról is sok mindent megtudhatsz, valamint beszerezheted a saját kádjatódat is! Hogy miért is olyan fontos ez? Mert ennek segítségével fogsz tudni biztonságosan be- és kiszállni a kádból!

Sőt, a biztonság mellett a kikapcsolódás élményét is adja neked, ha hagyod. A kád adott, most már csak valami olyan tevékenység kell, ami rendesen kirángat a valóságból, és egy új, álomszerű világba repít el! Ilyen többek között a zenehallgatás is. Nincs olyan ember, akinek ne lenne kedvenc zenéje, vagy éppen szakítva a megszokottal, élvezheted az igazi relaxáló dallamok erejét is!

Hallgatni arany!

És ezúttal nemcsak abban az értelemben, hogy egy szót sem szólsz, hanem abban is, hogy a kellemes ülőfürdő közben hallgatsz valamit. Hogy mit? Mutatjuk is a kínálkozó lehetőségeket!

  • • Hallgathatod a kedvenc zenédet! Ma már a különféle appok világában bármikor letöltheted a nagy zenei alkalmazást, ahol akár Playlisteket is összeállíthatsz magadnak. Enya bús hangja, a Coldplay meghittsége, Norah Jones érzelmessége rögtön más világba repít, ahogy a gyermekeknek is vannak fürdős gyerekdalok.
  • • Dönthetsz úgy is, hogy minden fürdés alkalmával egy-egy podcastot hallgatsz meg,   amelyik inspirál, motivál, ötletet vagy erőt ad, esetleg információt, tudást terjeszt.
  • • Sőt, akár hangoskönyv mellett is leteheted a voksodat. Napi kétszer fél óra könyvhallgatással már évi 52 könyvet “olvashatsz” el. Hát nem megéri?

Így aztán könnyen két legyet üthetsz egy csapásra, hiszen miközben az elmédről is gondoskodsz, a csodás fürdővízben ázó tested sem marad ápolás nélkül!

Üres kútból…

Minden bizonnyal te magad is ismered a mondást, mely szerint üres kútból nem lehet vizet meríteni. Vagyis ha nem töltöd fel a raktáraidat, akkor bizony nem fogsz tudni adni magadból másoknak.

Éppen ezért fontos, hogy megtaláld azt a tevékenységet, ami úgy igazán elvarázsol, kikapcsol, elrepít egy teljesen más birodalomba, és ahonnan visszatérve újult erővel fogsz tudni ismételten nekilátni a feladataidnak!

PR
PR
Fizetett Promóció
- Hirdetés -spot_img

Kövess minket

8,536RajongókTetszik
60KövetőKövetés
29FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -spot_img
- Hirdetés -spot_img

Minden más