23.7 C
Komló
2024. július 16.
spot_img
KezdőlapPRA technika ördöge már mindenütt ott van!

A technika ördöge már mindenütt ott van!

Bár alapvetően leginkább csak használjuk a modern kori technika vívmányait, azért néha a nagy nyomkodás közben nem árt megállni és elgondolkodni egy kicsit. Ugyanis alig akad olyan része az életünknek, amelyet alapjaiban ne változtatott volna meg a technológia. Persze mindenkinek a kapcsolattartás, a munka világa vagy épp a háztartási teendők ellátása, esetleg a közlekedés jut az eszébe, azért akadnak olyan szegmensek is, amelyekről nem szokás olyan nyíltan értekezni.

Ilyen többek között a szex is, illetve azon belül az önkielégítés. Mivel már az őskorból is maradtak fenn olyan tárgyi leletek, amelyek azt engedik sejtetni, hogy elődeink is már különféle segédeszközökkel juttatták önmagukat a csúcsra, így nem meglepő, ha a ma használt játékszerek sem kerülték el a modernizációt. Mai cikkünkben meg is mutatjuk, hogy mire gondoltunk.

Okostelefon, okosóra, okos… okos micsoda?

Igen, már a SexShopCenter.hu maszturbátorai között is fellelhetőek olyan termékek, amelyeket a modern technika keltett életre.

Mert míg régebben egy dildó is elég volt, addig a rezgőfunkcióval ellátott vibrátor már egy fokkal modernebb opció volt, és akkor még nem tettünk említést a léghullámos csiklóizgatókról. Most pedig itt vannak az okosított maszturbátorok!

Többféle módon okosodtak ezek a szexuális segédeszközök:

  • · Akad olyan, amelyiket egy applikáció letöltése után lehet csak használni, illetve ez egyben akár azt is jelentheti, hogy akár távolról is működtethető játékszerre tehetünk szert. Nem nehéz elképzelni, hogy ez mennyire lesz képes feldobni egy távkapcsolatot vagy egy hétvégét, amit a társunk nélkül kell tölteni.
  • · Léteznek ugyanakkor olyan termékek is, amelyek már a virtuális valóságot is bevonják a játékba, így egy komplett jelenet részeseivé válhatunk – természetesen pajzánságból nem lesz hiány.

Amint láthatod, számtalan extrával turbózhatod akár az önkielégítést is, de persze párban is bevethető bármelyik szexuális játékszer!

Orgazmus nélkül nem élet az élet!

Bár évszázadokon keresztül arról próbáltak meggyőzni minket, hogy az önkielégítés az ördögtől való, a tudósok nem hagyták annyiban a dolgot. Az elmúlt évtizedek alatt ugyanis kiderítették, hogy a rendszeres orgazmus számtalan kedvező élettani hatással bír a szervezetet tekintve.

Ilyen többek között a csökkenő stressz és az enyhülő szorongás, illetve a nyugodtabb és pihentetőbb alvás.

Az pedig már csak hab a tortán, hogy mindehhez ilyen frenetikus high-tech cuccok állnak a rendelkezésünkre!

Ügyelj a részletekre!

Bármennyire csábító is, hogy sebtiben, gondolkodás nélkül használjunk szex közben eszközöket, azért jó, ha mindegyiknek a használati utasítását részletekbe menően és alaposan elolvastad. Ez a leírás ugyanis olyan információkat tartalmaz, amelyek azt hivatottak biztosítani, hogy sérülésmentesen és minél intenzívebben élvezhesd azokat a gyönyöröket, amelyeket ezek az eszközök nyújtani képesek.

PR
PR
Fizetett Promóció
- Hirdetés -spot_img

Kövess minket

8,536RajongókTetszik
60KövetőKövetés
29FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -spot_img
- Hirdetés -spot_img

Minden más