30.7 C
Komló
2024. június 22.
spot_img
KezdőlapPR4 jel, ami arra utal, hogy neked is szükséged van egy business...

4 jel, ami arra utal, hogy neked is szükséged van egy business coach segítségére

A cégvezetés egy meglehetősen nehéz, stresszes és összetett munka, így nem csoda, ha úgy érzed, hogy néha összecsapnak a fejed felett a hullámok, és nem tudod, hogyan, merre tovább.

Ilyenkor érdemes egy szakember, konkrétabban üzleti vagy business coach segítségét igénybe venni. Egy szakképzett tréner segíthet neked abban, hogy javíts az időbeosztásodon, megtanuld priorizálni a feladataidat, elsajátítsd a hatékony konfliktuskezelést, és irányt mutat abban, hogyan tudsz hatékonyabban, motiváltabban dolgozni. 

Persze a céged működését nagyban segíti az is, ha egy olyan rendszerben dolgoztok, ami átláthatóvá teszi a munkafolyamatokat és automatizmusok által elvégzi a leggyakoribb, ismétlődő teendőket. 

Mindezekre tökéletesen képes a MiniCRM rendszere, ami egy magyar fejlesztésű, rengeteg lehetőséget tartogató szoftver. De térjünk is vissza a coaching témájához, és nézzük meg, melyek azok a jelek, amik arra utalnak, hogy ideje neked is felkeresned egy szakembert. 

Nem tudod megfelelően beosztani az idődet

Ha azok közé tartozol, akik rendre bosszankodnak azon, hogy vajon miért csak 24 órából áll egy nap, akkor érdemes elgondolkodnod rajta, hogy valamit rosszul csinálsz. Hogyha az egész napod a munkáról szól, és az olyan dolgok, mint a család, hobbi vagy a pihenés a “majd valamikor” kategóriába esnek, akkor érdemes a szervezeti felépítésen csiszolni egy kicsit. 

Egy CRM rendszer ebben sokat segíthet, viszont egy coach megtanít arra, hogyan gazdálkodj jobban az időddel.

Egyértelműen túlterhelt vagy

Tedd fel magadnak a kérdést: mikor voltál utoljára nyaralni vagy szabadságon úgy, hogy nem ott is a munkával foglalkoztál? Ha annyira régen, hogy már nem is emlékszel rá, akkor ezen mindenképp változtatni kell. Elvégre nem azért élsz, hogy a saját vállalatod rabszolgája legyél, nem kell túlvállalnod magad és mindenki helyett neked dolgoznod. 

Ha a megfelelő embereket alkalmazod és a céged működését rendszerbe fogja egy CRM szoftver, akkor a vállalat stabilan tud működni akkor is, ha te pár napra visszavonulsz pihenni egy kicsit.

Nem látod át a feladataidat

Nem vagy benne biztos, hogy CEO-ként mi is lenne pontosan a dolgod? Rendszeresen belezavarodsz a napi teendőidbe, nem tudsz priorizálni, tervezni, kiszervezni a munkát, összességében elveszettnek érzed magad? 

Ez sokakkal megesik, egy coach viszont segíthet visszatérni a helyes vágányra, és megtanítani azt, hogyan nézz szembe a kihívásokkal. 

Válságba került a kreativitásod

Legyünk őszinték: a cégvezetés egy kreatív munka, hiszen folyamatosan új megoldásokkal, tervekkel kell előrukkolnod, amikkel növekedni tud a céged. Ám a folyamatos kreativitás egy idő után kiégéshez vezethet, amikor is úgy érezheted, hogy csak egy helyben topogsz, nincsenek már úttörő gondolataid. 

Az új impulzusokkal viszont ismét szárnyra kaphatnak a kreatív energiáid. Hogy ezt mégis hogyan érheted el? Kérj tanácsot egy coach-tól, ő tud neked segíteni. 

PR
PR
Fizetett Promóció
- Hirdetés -spot_img

Kövess minket

8,536RajongókTetszik
60KövetőKövetés
29FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -spot_img
- Hirdetés -spot_img

Minden más