21.7 C
Komló
2024. július 25.
spot_img
KezdőlapMinden másZseniális ötlettel old meg egy tipikus magyar problémát a tejfölgyártó

Zseniális ötlettel old meg egy tipikus magyar problémát a tejfölgyártó

Minden magyar háztartásban található egy zacskó amiben még több zacskó van, kb ugyanennyire jellemző ránk a fagyasztóban lévő „titokdoboz” is.

Biztosan sokatokkal előfordult már, hogy a hűtőben kutakodva felcsillanó szemekkel vettétek észre, hogy valaki hozott csokis brownies jégkrémet. Miközben veszitek ki a fagyasztóból a dobozt már a lelki szemeitek előtt látjátok a csokidarabos csodát, szinte érezitek szétolvadni a szátokban a hűsítő desszertet. Ám amikor kinyitjátok könyörtelenül szakítja szét ábrándjaitokat a felismerés. Pörkölt.

Az édes desszert helyett, csak dermedt zsír és csirkedarabok fogadnak a dobozban, mi pedig tehetjük vissza csalódottan a helyére, hogy miután elfelejtjük ezt az egészet, egy hónap múlva újból végig ülhessük ezt a kört az érzelmi hullámvasúton.

Ettől a csalódástól szeretne minket megkímélni Alföldi Tej zseniális marketingötlete. Nagy kiszerelésű tejföleiken ugyanis mostantól külön részen pipálhatjuk, be hogy milyen étel tárolására használjuk a már kiürült dobozt. Az opciók között megtalálható a babgulyás, a töltött káposzta, a csirkepaprikás, és a húsleves.  Igen, tudom a tejföl nem jégkrém, csak azért éltem ezzel a pédával mert talán érzékletesebb, és mert én ezt élem át rendszeresen. Viszont az sem sokkal jobb amikor a töltött káposztádat szeretnéd egy kicsit megtejfölözni, ám a dobozban még több dermedt töltött káposztát találsz.

Igazán üdvözlendő ötlet, innen üzenjük az ásványvízgyártóknak, hogy várunk hasonlót „szilva”, „barack” és „vegyes” feliratokkal.

- Hirdetés -spot_img

Kövess minket

8,536RajongókTetszik
60KövetőKövetés
29FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -spot_img
- Hirdetés -spot_img

Minden más