Minden más

Reggelente marad a köd, szombaton kisüthet a nap

Időjárás – Hűvös, hajnalonként ködös lesz az idő, napközben nem valószínű számottevő csapadék, többfelé lesz napsütés – az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint.

Pénteken a nap nagy részében erősen felhős vagy borult lesz az ég. Főként északkeleten, keleten lehet helyenként kisebb eső. Napközben nagy területen megélénkülhet, megerősödhet a szél, néhol erős széllökések is lehetnek. A legalacsonyabb hőmérséklet mínusz 3 és plusz 5 Celsius-fok között alakul. Napközben 4-13 fokig melegszik fel a levegő, északkeleten lesz a hidegebb.

Péntek délután /forrás: OMSZ/

Térségünkre 10 fokos nappali maximumot jósolnak, és délutánra az eső is eláll az előrejelzés szerint.

Szombatra virradóra a délnyugati megyékben és az ország északkeleti, keleti felén-harmadán várható sokfelé köd, illetve rétegfelhőzet, amely helyenként tartósan megmaradhat. Máshol hosszabb-rövidebb időre kisüt a nap. A minimumhőmérséklet mínusz 3 és plusz 7, a maximumhőmérséklet általában 9 és 14 fok között várható.

Vasárnap is többfelé lehet köd, de annak zsugorodása után napsütés is lesz. Számottevő csapadék nem valószínű, de a ködös részeken előfordulhat szitálás. Hajnalban mínusz 3 és plusz 6 fok között, délután 7 és 13 fok között alakul a hőmérséklet.

/via: OMSZ, MTI/

Hirdetés