15.7 C
Komló
2024. május 26.
spot_img
KezdőlapMinden másIdén adventkor is gyermekek rajzai fogják díszíteni a dzsámit

Idén adventkor is gyermekek rajzai fogják díszíteni a dzsámit

Pécs – Október 16-tól november 19-ig lehet nevezni a Zsolnay Örökségkezelő NKft. Adventi Fényfestő Gyerekrajz Pályázatára.

Ahogy az eddigi években, úgy most is a dzsámit fogják díszíteni a kicsik rajzai, akik három korosztályban pályázhatnak: ovis (4-6 éves), alsós (7-10 éves) és felsős (11-14 éves). A rajzok elkészítéséhez segítségül szolgáló sablon ide kattintva tölthető le.

A rajzok készítésénél érdemes minél jobban követni a dzsámi vonalait, ugyanis ez előnyt jelent az elbírálásnál, úgy mint a részletgazdaság, a színesség, és az is, hogy ünnepi hangulatot sugározzanak a képek.

A döntőbe korcsoportonként 40-40-40 darab rajz fog bejutni, melyeket advent első, második, és harmadik hétvégéjén láthatunk majd viszont az épület falán 16.30–19.00 óra között. Akinek nem kerül a rajza a döntőben annak sem kell lógatnia az orrát ugyanis, a szervezők minden – a versenykövetelménynek megfelelő – alkotást levetítenek december 22-én 16.30–19.00 között. Sőt a dzsámit mindegyik gyerekrajzzal lefotózzák és online letölthetővé teszik. Így a szülők karácsonyi üdvözletként elküldhetik akár rokonoknak, barátoknak is.

Leadás, és egyéb infók:

  • Elektronikusan szkennelve: gyerekrajz@zsn.hu e-mail címre
  • Személyesen: Zsolnay Kulturális Negyed, Zsolnay Infopont&Shop
  • Postán: Ajánlott küldeményként postázva: ZSÖK – Adventi Fényfestő Gyerekrajzpályázat, Pécs, 7603 Pf. 27. címre.
  • A felhívás részletei és a mintasablon itt található.

/via: PécsMa.hu/

- Hirdetés -spot_img

Kövess minket

8,536RajongókTetszik
60KövetőKövetés
29FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -spot_img
- Hirdetés -spot_img

Minden más