21.7 C
Komló
2024. július 25.
spot_img
KezdőlapMinden másHuszonötezer forint jutalmat ad több mint 1700 dolgozójának a pécsi önkormányzat

Huszonötezer forint jutalmat ad több mint 1700 dolgozójának a pécsi önkormányzat

Pécs – Huszonötezer forintos jutalomban részesülnek a pécsi önkormányzat fenntartásában működő nappali és bentlakásos szociális intézmények, a járóbetegellátást végző rendelőintézetek, az óvodák, bölcsődék és a közterület-felügyelet dolgozói – írja MTI-nek eljuttatott közleményében a pécsi önkormányzat.

Az intézkedésről kiadott közleményben azt írták, hogy az ötvenmillió forintot meghaladó önkormányzati kiadással járó döntés több mint ezerhétszáz dolgozónak biztosít egyszeri, nettó huszonötezer forintos jutalmat.

A döntés indokaként közölték, hogy a járvány második hulláma jelentős erőfeszítéseket kíván az önkormányzat teljes intézményrendszerétől és a védekezést végző munkatársaktól, ezért kiemelten fontos a feladatokban részt vevők megbecsülése, „minden lehetséges eszközzel” történő támogatásuk.

A jutalmak forrását megtakarításokkal, fel nem használt keretek átcsoportosításával és elhalasztott beszerzésekkel teremtette meg a helyhatóság.

Emlékeztettek arra, hogy a pécsi önkormányzat a szociális területen dolgozók munkáját több lépcsőben adott jutalmakkal a koronavírus-járvány első hullámát követően is megköszönte.

/MTI/

- Hirdetés -spot_img

Kövess minket

8,536RajongókTetszik
60KövetőKövetés
29FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -spot_img
- Hirdetés -spot_img

Minden más