14.7 C
Komló
2024. április 15.
spot_img
KezdőlapMinden másFűtött luxus buszmegálló Görcsönyben

Fűtött luxus buszmegálló Görcsönyben

Megyénk lassan kreatív buszmegálló nagyhatalommá válik. Korábban már beszámoltunk a szükség által életre hívott kilátó és buszmegálló hibridről Nyugotszenterzsébeten. Most pedig egy másik leleményes megoldásra bukkantunk Görcsönyben.

Az „Xp Feri” felirat mellett kell keresni

Akik azt gondolják, hogy a kép bal oldalán található szürke tárgy egy neon lámpa azok velem együtt nagyot tévednek, ugyanis közelebbről szemügyre véve világossá válik, hogy a szerkezet nem más mint egy kvarccsöves hősugárzó.

állítható a dőlésszöge

 

Görcsönyben joggal úgy gondolhatják nem megfagyni még mindig hasznosabb, mint tökéletes látási viszonyok között jéggé dermedni. Ráadásul a hősugárzó valószínűleg meghitt narancsos fénnyel borítja be a helyiséget a hideg téli éjszakákon.

Az 1200 wattos fűtőtest leírásában az áll, hogy:

„Kifejezetten praktikus az olyan helyiségek hősugárzására, mint a konyha, ebédlő vagy mosdó, hiszen az esetleges felfreccsenő víz ellen tökéletesen ellenáll.”

Azt sajnos nem tudjuk a buszmegállókkal mi a helyzet, mindenesetre az biztos, hogy ilyen kényelmi megoldással nem sok helyen találkozhatunk a megyében.

- Hirdetés -spot_img

Kövess minket

8,536RajongókTetszik
60KövetőKövetés
29FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -spot_img
- Hirdetés -spot_img

Minden más