15.7 C
Komló
2024. április 15.
spot_img
KezdőlapMinden másÁder alapítványa pont most kapott 2 milliárd forintot a kormánytól

Áder alapítványa pont most kapott 2 milliárd forintot a kormánytól

„Egyszeri jelleggel” csaknem 500 millió forintot utalt ki a kormány az idei rendkívüli tartalékból a Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítványnak, és elrendelte, hogy a jövő évtől évi másfél milliárd álljon rendelkezésre erre a célra – írta meg a HVG.

Méghozzá azért, mert „fontosnak tartja és támogatja a magyar társadalom környezeti problémákkal szembeni érzékenységének növelését, a klímaváltozással szembeni fellépéssel kapcsolatos elkötelezettség kialakítását célul kitűző Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány tevékenységét”.

Ez mind szép, csak épp az alapítvány semmi sürgős dolgot nem csinál (azon túl, hogy cikkeket oszt meg), amihez ekkora anyagi támogatás kellett volna hirtelen. Aki nem hiszi, kattintson a vadiúj honlapjukra  ITT. (Amúgy hallott már valaki az alapítvány tevékenységéről?)

A támogatás megítélése után aztán Áder János köztársasági elnök rekordsebességgel aláírta a lakástakarékok állami támogatásának eltörlését.

Nyilván mindez a véletlen műve, és semmi összefüggés nincs a kettő között. Csak akkor ne tessék ilyen furcsán időzíteni a jövőben.

- Hirdetés -spot_img

Kövess minket

8,536RajongókTetszik
60KövetőKövetés
29FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -spot_img
- Hirdetés -spot_img

Minden más