21.7 C
Komló
2024. július 25.
spot_img
KezdőlapKistérségi hírekTűzesetek árnyékolják be az új év első napját

Tűzesetek árnyékolják be az új év első napját

Baranya – Több ház is lángra kapott az éjszaka folyamán a megyében. Arról egyelőre nincs információ, hogy személyi sérülés történt-e, és a károk mértéke sem ismert. 

Kicsivel éjfél előtt kigyulladt egy családi ház Mohácson, a Szőlőhegyen, a Csencsevár utcában. A felső szinten keletkezett tűz. A város hivatásos tűzoltói behatoltak az épületbe és eloltották a lángokat.

Tűz keletkezett egy családi házban Pellérden, a Szőlőhegyen éjjel egy óra környékén. A több mint hatvan négyzetméteres épület teljes terjedelmében égett, a födém is leszakadt. A pécsi hivatásos tűzoltók vonultak ez esethez.

Mattyon is egy családi ház gyulladt ki a Petőfi Sándor utcában hajnalban. Az L alakú épület hátsó része égett. A siklósi hivatásos tűzoltók egy embert kihoztak az épületből, és eloltották a lángokat, majd megkezdték az utómunkálatokat.

 

Frissítés:

Pellérden egy ember életét vesztette a tűzben.

Halálos áldozata is van a szilveszteri tűzeseteknek

Pellérd – Tragédiával indult az év Pellérden, ahol egy holttestet találtak a tűzoltók egy családi ház oltása közben éjjel. Sárkány Sándor, a Baranya Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivő-helyettese az MTI-nek elmondta: a település Szőlőhegyén álló, teljes terjedelmében égő ingatlanhoz éjfél után riasztották a tűzoltókat. A ház födémje leszakadt, a lángokat a pécsi hivatásos tűzoltók reggelre fékezték meg….

 

A fotó illusztráció, forrás: pixabay.com

- Hirdetés -spot_img

Kövess minket

8,536RajongókTetszik
60KövetőKövetés
29FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -spot_img
- Hirdetés -spot_img

Minden más