2022. október 07.
KezdőlapKistérségi hírekMeztelenül, öntudatlan állapotban találtak rá a valóságshow-szereplőre egy Siklós melletti szőlősben

Meztelenül, öntudatlan állapotban találtak rá a valóságshow-szereplőre egy Siklós melletti szőlősben

Siklós – Egy tea szeánsz után nyoma veszett a siklósi erdőben egy ismert valóságshow-szereplőnek, akire később öntudatlan állapotban találtak rá – írja a Velvet. A rendőrség a lapnak megerősítette egy nő eltűnésének, majd megkerülésének hírét.

A Velvet információi szerint két hazai híresség is részt vett egy bizonyos „tea szeánszon” Siklós környékén július 10-én este. A lap szerint egyikőjük a rituálé közben bepánikolt és berohant az erdőbe. A portál érdeklődött a rendőrségnél, ahonnan a következő választ kapták:

a rendőrök valóban eltűnés miatt kerestek egy nőt Siklós környékén, azonban 2022. július 11-én a hajnali órákban a nő előkerült, így a keresés befejeződött, a körözését visszavonták.

A lap azt is tudni véli, hogy a nőre ruhák nélkül, törött bokával egy szőlőültetvényen talált rá egy kapálni induló férfi.

A szeánszon egy másik nő is rosszul lett, őt kórházba kellett szállítani. A rendőrség büntetőeljárást keretében vizsgálja a történteket.

/címlapkép: MTI/

- Hirdetés -spot_img

Kövess minket

8,536RajongókTetszik
60KövetőKövetés
29FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -spot_img

Minden más