7.7 C
Komló
2024. március 05.
KezdőlapHírekTéged is hívtak 50-es számról?

Téged is hívtak 50-es számról?

Komló – Többen jelezték (nemcsak a városban), hogy valaki felhívta őket egy 0650-es számról, és előadott valami történetet wifi- vagy áramlopásról, autótörésről, zavaró kutyaugatásról, pizzafutárról, esetleg amiatt, mert az illető ajtaján szivárog ki a füves cigi szaga. Nos, sikerült kiderítenünk, ki a zaklató.

Valószínűleg az egyik vicces kedvű haverja. A 0650/292-216-os szám ugyanis nem valós telefonszám, mivel ilyen körzet nincs az országban, az 50-es előhívót pedig még egyik szolgáltató sem használja (a korábbi hírek arról szóltak, hogy majd a Digi kapja meg).

Vannak viszont a Google Play-ben is letölthető alkalmazások, például a Jokes Phone, amivel előre kiválasztott „tréfás hívásokat” lehet indítani. Az applikáció azt ígéri, hogy a hívás ingyenes, és nem jelenik meg a vicces kedvű hívó száma sem. Be lehet állítani, hogy kiket szeretnék megtréfálni, a többit pedig az applikáció intézi.

Tehát nem egy zaklatóról, vagy egy trükkös csalóról van szó, hanem unatkozó haverokról. Úgy tűnik, a „Kis lakás? – Igen. – Akkor cserélje nagyra!” típusú telefonbetyárkodás soha nem megy ki a divatból.

Fotók: pixabay.com

- Hirdetés -spot_img

Kövess minket

8,536RajongókTetszik
60KövetőKövetés
29FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -spot_img
- Hirdetés -spot_img

Minden más