19.7 C
Komló
2024. május 23.
spot_img
KezdőlapHírekSzombaton megújul a Kincses Park, Te is segíthetsz!

Szombaton megújul a Kincses Park, Te is segíthetsz!

Komló – Utoljára 5 éve, 2018-ban lapunk felhívására, önkéntesek segítségével újultak meg a Kincses Park padjai, azóta ismét eltelt 5 év a játszótérre pedig újból ráfér a csinosítás.

Most szombaton, május 27-én délelőtt 9:30-tól Barbarics Ildikó, és Pál Gabriella szilvási képviselők közös munkára invitálják a segíteni kész komlóiakat, hogy ismét szebb arcát mutathassa a Kincses Park. A festéket és a csiszoláshoz szükséges eszközöket, és ecseteket biztosítják a segíteni szándékozóknak. 

Az idén 10 éves park padjai utoljára 5 éve a Napi Komló-7300 felhívására kaptak friss festést, szintén közösségi összefogás eredményeként, most pedig a játszótér többi eleme is megújulhat.

Kincses Park

Az arborétumban található park Arnoldnak a Szilvási Általános Iskola egykori kisdiákjának állít emléket, aki tragikus módon 2009-ben egy repülőgép balesetben vesztette életét. Nagymamája Notheisz Attiláné méltó módon szeretett volna emléket állítani unokájának, így jött létre közadakozásból, és az önkormányzat segítségével a különleges játszótér 2013-ban.

/címlapkép: 7300/

- Hirdetés -spot_img

Kövess minket

8,536RajongókTetszik
60KövetőKövetés
29FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -spot_img
- Hirdetés -spot_img

Minden más