19.4 C
Komló
2024. június 25.
spot_img
KezdőlapHírekSzínt vinnénk a játszóterekbe

Színt vinnénk a játszóterekbe

Komló – Facebookon meghirdetett gyermeknapi nyereményjátékunk feltétele az volt, hogy a résztvevők írják meg, szerintük mivel lehetne jobbá tenni a gyerekek életét Komlón. Most erre szeretnénk reagálni.

Meglepődtünk, hogy a javaslatok/hiányolt dolgok között nem láttuk a kórházi gyermekosztályt (vagy épp az esti gyermekorvosi ügyeletet), a biztonságosabb/akadálymentes járdákat, gyermekbarát intézményeket, gyermekkedvezményeket, magasabb családi pótlékot, fiataloknak szóló rendezvényeket stb., de meglehet, ezek már olyan nagy kérésnek tűnnek, hogy olvasóink fel sem merték vetni őket.

Ezzel szemben nagyon sokat szeretnének strandot, fedett/interaktívabb játszóteret, játszóházat,  és olyan apró dolgokat, amelyek megszínesítik a kisebb gyerekek mindennapjait.

 

Megpróbálunk segíteni

Bár sok eszköz nincs a kezünkben, két dolog igen: festék és szándék. Szóval, úgy döntöttünk, megpróbálunk valóra váltani néhány kisebb álmot. Ehhez azonban a szülők segítségét kérjük.

Szeretnénk egy listát kapni azokról a komlói játszóterekről, amelyeken már egy festés is sokat segíthet. Kérünk mindenkit, hogy jelezze itt, a cikk alatt, vagy a Napi Komlón (akár kommentben, akár privát üzenetben), hogy szerinte melyik játszóteret kellene felújítani. Ameddig a festékünk bírja, végigmegyünk mindegyiken, és lehetőségeinkhez mérten felújítjuk.

Várjuk tehát a helyszíneket!

 

 

 

 

- Hirdetés -spot_img

Kövess minket

8,536RajongókTetszik
60KövetőKövetés
29FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -spot_img
- Hirdetés -spot_img

Minden más