25.7 C
Komló
2024. május 27.
spot_img
KezdőlapHírekSzeptemberben szeretnék megnyitni a szilvási kézilabda csarnokot

Szeptemberben szeretnék megnyitni a szilvási kézilabda csarnokot

Komló – Az eredeti tervek szerint tavaly év elején kellett volna elkészülnie a Szilvásban épülő kézilabda-munkacsarnoknak. A bama.hu friss információi szerint a nyár végére lehet kész a beruházás.

Eredetileg 2023 év elején kellett volna elkészülnie a város új kézilabda-munkacsarnokának Szilvásban, a Függetlenség utcában, de ez mindeddig nem történt meg. Tavaly szeptemberben érdeklődtünk az önkormányzatnál, hogy mi okozza a csúszást. A városvezetés azonban akkor nem adott tájékoztatást, ehelyett a beruházóhoz irányított minket.

Az Építési és Közlekedési Minisztériumtól megtudtuk hogy a “munkacsarnok építése során a műszaki feladatok biztonságos és rendeltetésszerű elvégzése miatt az ingatlan dél-délkeleti meredek rézsűs területének megerősítése vált szükségessé”. A területen ezért egy gabion-támfalat kellett építeni.

A beruházás lezárulásának pontos időpontját akkor még nem tudták meghatározni. A most megjelent hír szerint viszont nyár végére készülhet el a csarnok, szeptemberben pedig már meg szeretnék nyitni.

A mintegy kétezer négyzetméter alapterületű sportlétesítményben egy 1000 négyzetméteres küzdőteret és egy 150 férőhelyes nézőteret alakítanak ki a szükséges kiszolgáló helyiségekkel együtt.

Korábbi cikkünk:

Talán jövőre elkészül a kézilabdacsarnok Szilvásban

/címlapkép: 7300 archív/

- Hirdetés -spot_img

Kövess minket

8,536RajongókTetszik
60KövetőKövetés
29FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -spot_img
- Hirdetés -spot_img

Minden más