28.7 C
Komló
2024. július 17.
spot_img
KezdőlapHírekRossz állapotban a József Attila utcai híd - panaszolja olvasónk

Rossz állapotban a József Attila utcai híd – panaszolja olvasónk

Komló – Teljesen sötét van este a József Attila utcában, és már a kukásautó sem hajt be a híd rossz állapota miatt. Az utca lakói attól tartanak, ha szükség lesz rá, a mentő sem fog tudni bemenni. Az utcában élők aláírásgyűjtést terveznek, ha nem változik a helyzet.

Aki szeretne behajtani a József Attila utcába, annak át kell hajtania egy deszkákkal burkolt hídon, amelynek állapota az évek során leromlott. Bár olvasónk szerint tavaly felhelyeztek pár új deszkát, azok azóta meglazultak és veszélyessé váltak. A levél szerint az utcában gyerekes családok és idős, beteg emberek is élnek, és bár hiába jelezték többször az önkormányzatnak a kialakult helyzetet, csak ígéretet kaptak a javításra. A híd állapota elmondásuk szerint már annyira rossz, hogy a kukásautó sem hajt be hozzájuk.

fotó: 7300

A helyszínen járva mi is azt tapasztaltuk, hogy rossz állapotú a híd szerkezete, egyes helyeken mozognak, nyikorognak a deszkák, több centis rések vannak a lécek között.

fotó: 7300

Az utca lakói most úgy döntöttek, ha továbbra sem változik a helyzet, aláírásgyűjtésbe kezdenek, mert attól tartanak, ha baj történik, végül a mentő sem fog tudni behajtani hozzájuk. 

- Hirdetés -spot_img

Kövess minket

8,536RajongókTetszik
60KövetőKövetés
29FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -spot_img
- Hirdetés -spot_img

Minden más