15.7 C
Komló
2024. május 26.
spot_img
KezdőlapHírek„Rockkal a boxért” jótékonysági koncert lesz a Zrínyi Klubban

„Rockkal a boxért” jótékonysági koncert lesz a Zrínyi Klubban

Komló – Október 28-án szombaton Rockkal a Boxért néven jótékonysági koncertet tartanak a Zrínyi Klubban. A rendezvény teljes bevételét a Tegyünk Többet Baranyáért Egyesület (TTBE) támogatására ajánlják.

Alig egy hete számoltunk be róla, hogy Imre Dóra Leila a TTBE ökölvívója junior magyar bajnoki címet szerzett Nyíregyházán. 

Az egyesület egyik vezetője akkori cikkünkben elmondta, hogy  továbbra is anyagi gondokkal küzdenek. Az általuk bérelt terem díjának kifizetése is nehézséget okoz számukra, és mivel főleg hátrányos helyzetű gyerekek járnak az edzésekre, nem szeretnének emelni a tagdíjakon. A nehézségek ellenére lendületük töretlen, legközelebb Egerben a serülő bajnokságon lépnek a szorítóba versenyzőik.

Az egyesület szorult helyzetéről Papp Attila a CS.Í.T és a Füles és Barátai zenekar frontembere is tudomást szerzett, és úgy döntött a maga eszközeivel igyekszik segíteni nekik.

Október 28-ára szombatra jótékonysági koncertet szervezett a helyi Zrínyi Klubba. A belépő önkéntes lesz, a buli teljes bevételét pedig az egyesületnek ajánlják fel.

Október 28-án Komlón a Zrínyi Klubban egy Rock estet tartok, s annak összes bevételét a csapatnak ajánlom fel. Gyere, mutasd meg, mennyire kék-Fehér a te szíved is. A belépő önkéntes, annyit adj, amennyit erre szánni tudsz, én minden Forintért, amivel támogatod a sportolókat hálás leszek. A műsor legyen meglepetés, de ígérem nem fogsz csalódni!
Várlak szeretettel! – írta közösségi oldalán az énekes.

/címlapkép: CS.Í.T koncert a Zrínyi Klubban, forrás: CS.Í.T Facebook/

- Hirdetés -spot_img

Kövess minket

8,536RajongókTetszik
60KövetőKövetés
29FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -spot_img
- Hirdetés -spot_img

Minden más