15.7 C
Komló
2024. február 26.
KezdőlapHírekRengeteg pénzt adtak az ovinak

Rengeteg pénzt adtak az ovinak

Szászvár – Ahogy arról beszámoltunk, január elején kigyulladt a szászvári óvoda melléképülete, és minden ott tárolt játék, sportfelszerelés elégett.

A káresetet követően rengeteg felajánlás érkezett az önkormányzathoz, mindenki a lehetőségeihez mérten próbált segíteni. Az összefogásnak köszönhetően több mint egymillió forint került a Óvodai Szülők Munkaközössége által vezetett számlára.

Az adományokról az Összefogás a Hársvirág Óvoda megsegítésére Facebook oldalon számoltak be január 29-én.

Fotó: FB

„A gyűjtés a tegnapi bállal lezárult, így jöjjön az összesítés. A munkaközösség által kezelt számlára összesen 315 ezer forint érkezett. Az adomány magánszemélyektől, cégektől és szervezetektől jött. A kihelyezett adományos edényekből, illetve a bálhoz kapcsolódó támogatói jegyekből, belépőjegyekből és tombolából pedig 870.360 Ft jött össze. (…)

Fotó: Schlégl Csaba

A Jótékonysági Futásról nemrég már megosztottuk a posztot, mely tartalmazza a Mocorgók Egyesület által szervezett gyűjtés eredményét (154.750 Ft). Illetve a Bonyhád-Szálka futóversenyen is összegyűlt 24 ezer forint a futók általi felajánlásból.”

Emellett sokan közvetlenül az óvodának vagy az önkormányzatnak tett felajánlásokat. Így összességében több mint egymillió forintból pótolhatják a szükséges tárgyakat, eszközöket és játékokat a Hársvirág Óvodában.

- Hirdetés -spot_img

Kövess minket

8,536RajongókTetszik
60KövetőKövetés
29FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -spot_img
- Hirdetés -spot_img

Minden más