25.7 C
Komló
2024. május 27.
spot_img
KezdőlapHírekRally verseny miatt lezárják a fél belvárost

Rally verseny miatt lezárják a fél belvárost

Komló – Lezárásokra számíthatnak az autósok a Baranya Kupa miatt.

A városban is nagy érdeklődéssel követett rally futamok miatt csütörtöktől vasárnapig lezárásra kerülnek egyes útszakaszok a belvárosban. A különböző területekre más-más ideig érvényesek a korlátozások.

Mutatjuk hogyan:

A Kossuth Lajos utca Buszpályaudvar és Pécsi út közötti szakaszát 2019.07.25-én, csütörtökön 22 órától, 2019.07.27-éig, szombat éjfélig érinti a lezárás. Vagyis vasárnap már ismét lehet rajta közlekedni.

A Színház parkolót, a Városház teret, a Csempe parkoló nyugati részét, a Tröszt parkolót, a Carbon parkolóját és a Templom tér melletti bekötőutat szintén hasonlóan csütörtök reggel 6-tól szombat éjfélig zárják le.

Az Eszperantó téri parkolót és a Sportközponttal szemben található bekötőutat 2019.07.25-én reggel 6 órától egészen 2019.07.28-áig, este 20 óráig zárják majd le. 

A Kossuth Lajos utca Tesco előtti szakaszát a Berek utcától a Tompa utcáig csak a pénteki napon érinti majd a verseny. Az említett szakaszon 12 órától egészen este 22 óráig nem közlekedhetnek majd a mezei autósok.

Kerülni a szokásos útvonalakon lehet. A belvárosban a buszpályaudvar felé a Bem József úton juthatunk el. Szilvás felé pedig a Berek utcától Somág felé, vagy a Zrínyi téren keresztül a Tompa Mihály út felől lehet eljutni, mivel a piac mögötti útlezárás továbbra is érvényben maradt.

/címlapkép: duen.hu/

- Hirdetés -spot_img

Kövess minket

8,536RajongókTetszik
60KövetőKövetés
29FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -spot_img
- Hirdetés -spot_img

Minden más