23.7 C
Komló
2024. július 16.
spot_img
KezdőlapHírekÖt napra teljesen lezárják a Kisbattyánba vezető utat

Öt napra teljesen lezárják a Kisbattyánba vezető utat

Komló – Folytatódik szeptemberben a Kisbattyánba vezető út felújítása, a környéken élőknek lezárásokra kell számítaniuk.

Az önkormányzat tájékoztatása szerint az útlezárásokra a következő időszakokban kerül sor:

  • Szeptember 13-17.félpályás útlezárás, lámpás forgalom irányítás mellett.
  • Szeptember 20-24. Aszfaltozás előkészítése, csiszoló marás.
  • Szeptember 27.- október 1. 7:00 és 18:00 óra között Aszfalt kopóréteg terítése Kisbattyán körforgalomtól Komló irányába teljes útzár mellett!

Az időjárás függvényében változhat a kivitelezés hossza, amennyiben ilyen előfordulna az önkormányzat tájékoztatja az ott élőket, és a környéken lévő vállalkozásokat.

Életveszély esetén a hatósági szervek részére feloldják az útzárat, azonban a teljes útzár ideje alatt autóbuszos közlekedésre nem lesz lehetőség

Jurinovits Miklós a településrész önkormányzati képviselője érdeklődött a polgármesternél a teljes lezárás szükségességéről. Polics József válaszában az út szélességével indokolta a lezárást.  Az új burkolatot az út teljes szélességében terítik le, így kisebb lesz a kockázata az esetleges úthibák előfordulásának. Válaszában hozzátette törekednek arra, hogy a lehető legkevesebb kellemetlenséggel járjon a beruházás a környéken élőknek.

- Hirdetés -spot_img

Kövess minket

8,536RajongókTetszik
60KövetőKövetés
29FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -spot_img
- Hirdetés -spot_img

Minden más