23.7 C
Komló
2024. július 16.
spot_img
KezdőlapHírekOktóber elsejétől határozatlan időre bezár a városi uszoda

Október elsejétől határozatlan időre bezár a városi uszoda

Komló – A járványügyi helyzet miatt október 1-től bizonytalan időre bezár a városi tanuszoda. A bérleteket visszaváltják.

Elterjedt a hír a városban, hogy októbertől bezár a Sportközpontban található uszoda, és többen egy petícióval próbálják ezt megakadályozni.

Megkerestük ezért az intézményt, hogy érdeklődjünk a részletek felől. Mayerhoff Attila kérdésünkre elmondta, a jelenlegi járványügyi helyzet miatt született meg a döntés a vagyonkezelő és a tulajdonos részéről, hogy a tanuszodát 2020.október 1-től határozatlan (bizonytalan) időre bezárják.

A tanuszodát jelentős mértékben használó iskolafenntartók (KLIK, egyházmegye) ugyanis a járványügyi helyzet miatt már nem veszik igénybe az úszásoktatást.

Az igazgató hangsúlyozta: „a bezárás a Sportközpontban dolgozókat nem érinti, továbbra is állományban maradnak. Célunk az, hogy a személyi feltételek adottak legyenek arra az esetre, ha a járványügyi helyzet változik és az uszoda újra látogathatóvá válik.”

Vagyis az ott dolgozók nem veszítik el az állásukat.

A Sportközpont dolgozói a Komlói Fűtőerőmű Zrt. alkalmazásában állnak, amelynek vezetősége felé eddig nem érkezett petíció.

Fontos információ még, hogy az uszodába megváltott, de kihasználásra nem kerülő bérletek visszaváltják.

 

Fotó: komloisportkozpont.hu

 

- Hirdetés -spot_img

Kövess minket

8,536RajongókTetszik
60KövetőKövetés
29FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -spot_img
- Hirdetés -spot_img

Minden más