12.7 C
Komló
2024. május 29.
spot_img
KezdőlapHírekNem nyitnak ki az „ideiglenesen” bezárt komlói posták

Nem nyitnak ki az „ideiglenesen” bezárt komlói posták

Komló – Október végén jelentette be a cég, hogy az energiaárak drágulása miatt, 364 posta működésének szüneteltetésére kényszerült. A mai közlemény szerint ezek nagy része már nem fog többé újra üzemelni.

Mint írták, a vállalat vezetése megvizsgálta a jelenleg szünetelő posták további működtetésének lehetőségeit. Az eddigi tapasztalatok alapján a jelenleg is működő több mint 2200 szolgáltatóhely az ügyfélforgalmat megfelelően kezeli.

A Magyar Posta továbbra is lényegesen túlteljesíti a jogszabályi kötelezettségeit, az előírtnál mintegy 600 postával több áll az ügyfelek rendelkezésére – olvasható a közleményben.

A közleményében kitérnek arra is, hogy új partneri programot indítanak. Ennek keretében lehetőséget biztosítanak arra, hogy az önkormányzatok, vállalkozások, és egyéb partnerek még nagyobb számban vegyenek részt a posták működtetésében.

Komlón csak a belvárosi hivatal marad nyitva

Városunkban négy postát érintenek a bezárások, a Petőfi téren (Kökönyös), a Tompa Mihály utcában (Kenderföld), a Nagyszántó utcában (Körtvélyes), és az Alkotmány utcában (Szilvás). Ezek a hivatalok a mai közlemény szerint nem nyitnak ki újból.

Aláírásokat gyűjtöttek

A posták ideiglenes bezárásának hírére a Demokratikus Koalíció helyi szervezete tavaly aláírásgyűjtésbe kezdett. Az íveket saját bevallásuk szerint több mint 1200-an írták alá.

- Hirdetés -spot_img

Kövess minket

8,536RajongókTetszik
60KövetőKövetés
29FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -spot_img
- Hirdetés -spot_img

Minden más