-2.3 C
Komló
2023. december 11.
KezdőlapHírekMindenkinek kell egy hobbi, valaki például zebrazászlót lop

Mindenkinek kell egy hobbi, valaki például zebrazászlót lop

Komló – Ellopták az összes zebrazászlót a Kodály iskola melletti gyalogátkelőhelyről. Napok óta üresen állnak a zászlótartók.

Próbálj meg a városban jót tenni, aztán azt tapasztalod, hogy ez olyan, mint a sz@rnak egy pofon, vagy a halottnak a csók, esetleg mondhatnám azt is, hogy veszett fejsze nyele.

Komolyan, mi a retkes nyavalyát tudtok otthon kezdeni pár zebrazászlóval? Kiteszitek dísznek? Azokkal fűtötök? Forgalmat irányítasz vele a ház előtt?

Az újdonság varázsa biztos sok gyökérre hatott, ezért elvitt haza párat emlékbe, amiket pótoltak is eleinte – de azok is eltűntek. Jelenleg úgy néz ki, bármennyit tesznek ki az aktivisták, Komlón nagy keletje van a kis neon színű zászlóknak. Tiszta szégyen, vagy inkább szomorú. Igazából mindkettő.

kezdeményezést mégsem adják fel. A zebrazászlókat városunkban meghonosító civilek a mai napon pótolják az ellopott zászlókat.

Ezért arra kérlek titeket: ha haverotoknál, osztálytársatoknál, a szomszéd Erzsi néninél, vagy bárki másnál láttok ilyen zászlót, mondjátok el neki, hogy:

  • a. nem helyes
  • b. hülye vagy
  • c. ne csináld többé!
- Hirdetés -spot_img

Kövess minket

8,536RajongókTetszik
60KövetőKövetés
29FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -spot_img

Minden más