25.7 C
Komló
2024. május 27.
spot_img
KezdőlapHírekMegvannak a Fidesz helyi képviselőjelöltjei

Megvannak a Fidesz helyi képviselőjelöltjei

Komló – A KÖT után a helyi Fidesz is bejelentette az idei önkormányzati választáson induló képviselőjelöltjeit. Pár kisebb párt és független jelölt még indulhat, de valószínűleg köztük fog eldőlni, hogy kik vezetik a várost a következő 5 évben.

Polics József polgármester (és egyben polgármesterjelölt) Facebook oldalán egy-egy nap eltéréssel jelentették be a nyolc komlói választókörzetben induló jelölteket, akik a következők:

  • 1. számú körzet: Czéder Attila
  • 2. számú körzet: Pálfi László
  • 3. számú körzet: Dr. Makra Istvánné
  • 4. számú körzet: Fenyvesiné Kugelmann Csilla
  • 5. számú körzet: Orsós Ferenc
  • 6. számú körzet: Dezső Károly
  • 7. számú körzet: Róna Ágnes
  • 8. számú körzet: Schalpa Anett

Ahogy látszik, pár új szereplő és több visszatérő is akad. Utóbbiak: Dr. Makra Istvánné, aki már többször betöltötte a képviselői posztot a Fidesz színeiben, utoljára a 2014-es ciklusban. Dezső Károly, aki már szintén volt önkormányzati képviselő, de a legutóbbi választásokon nem tudott elég szavazatot szerezni. Ehhez köze lehetett annak a trágár posztjának is, ahol Kispál László (jelenlegi alpolgármester) egy képét osztotta meg “A rohadék zabál” megjegyzéssel. 

Ami talán meglepetés lehet, hogy Bareithné Benke Nikolett egykori alpolgármester, a komlói Fidesz jelenlegi frakcióvezetője nem szerepel a jelöltek között.

Lassan, de csordogál a kampány

Amíg országos szinten Magyar Péter feltűnése okoz fejtörést a Fidesznek és az ellenzéknek, addig helyben elkezdődött a kampány, bár korántsem akkora vehemenciával, mint 5 éve. Míg a Komló Összeköt Egyesület gyerekeknek szánt húsvéti cukiskodással, és piaci standolással próbálja elnyerni a szavazók kegyét, addig a Fidesz-KDNP mókásan túlöltözött faültetéssel, és cirkuszjegy osztogatással robbantotta be a kampányát. 

/címlapkép: Komlón induló fideszes képviselők – forrás: Polics József Facebook/

- Hirdetés -spot_img

Kövess minket

8,536RajongókTetszik
60KövetőKövetés
29FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -spot_img
- Hirdetés -spot_img

Minden más