19.4 C
Komló
2024. június 25.
spot_img
KezdőlapHírekMég a térfigyelő kamerákat is ellopta a komlói tolvaj

Még a térfigyelő kamerákat is ellopta a komlói tolvaj

Komló – Előzetes letartóztatásba került az a komlói férfi aki a gyanú szerint szeszesitalokat, műszaki eszközöket, és a Komlói Önkormányzat két darab térfigyelő kameráját is ellopta. Ráadásul még rongált is.

A nyomozás eddigi adati szerint a gyanúsított 2017. október 26. és december 3. közötti időszakban három különböző áruházlánc komlói üzleteiből összesen 41.648 forint értékben nagyobb értékű szeszesitalokat, 2017. október 27-én a Komlói Önkormányzat tulajdonában álló, 381. 000 forint értékű két darab térfigyelő kamerát, valamint hat magánszemélytől összesen 296.000 forint értékben különböző műszaki eszközöket tulajdonított el. A gyanúsított a bűncselekmények elkövetése során 65.500 forint rongálási kárt is okozott.

A többszörösen büntetett előéletű gyanúsított esetében, aki a már folyamatban lévő büntetőeljárás hatálya alatt követte el a fenti bűncselekmények egy részét, alaposan tartani lehet attól, hogy szabadlábon hagyása esetén megszökne, elrejtőzne, illetve újabb szabadságvesztéssel fenyegetett bűncselekményeket követne el.

/forrás: Pécsi Törvényszék/

- Hirdetés -spot_img

Kövess minket

8,536RajongókTetszik
60KövetőKövetés
29FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -spot_img
- Hirdetés -spot_img

Minden más