25.7 C
Komló
2024. július 18.
spot_img
KezdőlapHírekLátványos akció keretében fogták el a komlói késes rablókat - VIDEO

Látványos akció keretében fogták el a komlói késes rablókat – VIDEO

Komló – Elfogta a rendőrség azt a két fiatalt, akiket a közelmúltban elkövetetett késes rablásokkal gyanúsítanak.

A rendőrségre arról érkezett bejelentés, hogy január 5-én 19 óra 30 perc körül egy komlói parkolóban ketten megfenyegettek egy idős nőt, majd kitépték a kezében lévő szatyrát, miközben a földre lökték. A szatyorban lévő értékeket, többek között egy táblagépet, valamint egy pénztárcát bankkártyával és iratokkal együtt magukkal vitték.

Pár nappal később hasonló eset történt. Egy komlói pékség előtti útszakaszon január 20-án 21 óra 30 perc körül ismeretlen személyek késsel fenyegetve szintén egy idős nőt szólítottak fel az értékei átadására. A sértett ennek eleget tett, és átadta az elkövetőknek a mobiltelefonját, valamint a pénztárcáját.

Az elkövetők mindkét esetben sötét ruházatot viseltek, és az arcukat is eltakarták.

A rendőrök azonosították, majd a „Mecsek” Közterületi Támogató Alosztály munkatársainak bevonásával január 26-án egy komlói lakásban elfogták az elkövetéssel gyanúsítható 23 éves férfit és társát, egy 16 éves fiút. Előállításukat követően kihallgatták őket, amely során mindketten elismerték a bűncselekmények elkövetését. A párost őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatásukat.

Ellenük rablás elkövetése miatt nyomoz a Komlói Rendőrkapitányság.

- Hirdetés -spot_img

Kövess minket

8,536RajongókTetszik
60KövetőKövetés
29FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -spot_img
- Hirdetés -spot_img

Minden más