28.7 C
Komló
2024. július 17.
spot_img
KezdőlapHírekA polgármester munkaértekezletet, a KÖT rendkívüli testületi ülést hívna össze

A polgármester munkaértekezletet, a KÖT rendkívüli testületi ülést hívna össze

Komló – Az elmúlt hét eseményeire hivatkozva rendkívüli munkaértekezletet hívott össze a polgármester jövő hét hétfőre. A KÖT szerint testületi ülésre van szükség.

Az idei év választási év lesz, és bár a hivatalos kampányidőszak még csak hónapok múlva kezdődik Polics József közösségi média aktivitása jóval intenzívebb lett az utóbbi időben. Ez viszont az ellenzéki, de a városi testületben lévő Komló Összeköt Egyesületről mondható el.

A polgármester a napokban egy videót tett közzé amiben az “elmúlt hét eseményeire” hivatkozva  rendkívüli munkaértekezletet hívott össze. Hidegkuti Szabolcs momentumos képviselő szerint a videót előbb tette közzé a polgármester, mint hogy a levelet elküldte volna a képviselőknek.

Hogy Polics József mit ért a rendkívüli események alatt azt nem részletezte, de valószínüleg a városban garázdálkodó két fős rablóbandára (akiket azóta elfogott a rendőrség – a szerk.) és a kedden történt tragikus buszbalesetre célozhatott.

Barbarics Ildikó a KÖT frakcióvezetője szerint viszont zártkörű munkaértekezlet helyett egy rendkívüli testületi ülésre van szükség, ahol az alábbi napirendi pontokat tárgyalják:

– A közvilágítás teljeskörű visszakapcsolása. 

– A rendőrség vezetőjének meghallgatása az elmúlt hetek történéseiről, beszámoló a kamerarendszer működéséről és üzemképességéről.

- Hirdetés -spot_img

Kövess minket

8,536RajongókTetszik
60KövetőKövetés
29FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -spot_img
- Hirdetés -spot_img

Minden más