19.4 C
Komló
2024. június 25.
spot_img
KezdőlapHírekLapos a Föld, lapos a Hold, lapos a Nap. Ön szerint is...

Lapos a Föld, lapos a Hold, lapos a Nap. Ön szerint is agyrém?

Komló – Azoknak, akik a chemtrail, gyíkember tengelyen mozognak, bizonyára nem kell bemutatnom a laposföld elméletet sem, de ha még csak kezdő konteó hívő vagy, akkor érdemes végig nézed a Komló Média riportját a témával kapcsolatban. Az interjút felkapta az internet magyar fele is, mi is a Szeretlek Magyarország oldalán botlottunk bele.

Már az ókori görögök óta tudjuk, hogy Földünk gömb, pontosabban geoid alakú, erre a triviális tényre nem is pazarolnék több szót. Magellánék 1519-22 között körbe is hajózták, bár a híres felfedező az út során életét vesztette (Ha pedig látná ezt a riportot, tuti, hogy forogna a sírjában).

Az interjúban Székely Sándorral a Magyar Laposföld Társaság alapítójával beszélgettek. Igen, van ilyen.

Nézzük is, mik hangzanak el benne. Erős anyag!

„Ha a víz az vízszintes, egyenes, mint ahogy a nevében van, akkor ki van zárva, hogy a föld körben összeérjen, tehát akkor vélhetően lapos.” – Ennyike.

A „kutatók” nem lacafacáztak, kimentek a Balatonra, fogtak egy lézert, meg egy hajót, világítottak egy kicsit, és nem találtak eltérést. Sőt, még a túloldali pecásokat is látták távcsővel! Ebből mi más következni, minthogy lapos a Balaton, és ha a Balaton lapos, akkor bizony laposak az óceánok és lapos a Föld is. Tiszta sor!

Akinek pedig nem lenne elég a lapos Föld pörgessen, 06:40-hez ott jön aztán az igazi agyf@sz: a „Déli”- Sark körbe megy a Föld peremén. De kiderül az is, hogy lapos a Nap és a Hold is, ráadásul utóbbinak is saját fénye van, és szerintük nem is igazi égitest hanem egy FÉNYFORRÁS! Erre most hagyok egy kis időt.

A konteó hívő arra is kitér, hogy az összes kép, ami fellelhető a Földünkről, manipulálva van, szerinte CGI technológiával készítették őket.

Teljes videóért kattints ide! (Jó szórakozást!)

Megjegyzés: a Komló Média egyébként az NMHH által támogatott közszolgálati sajtótermék, melynek céljai között kellene szerepelnie az oktatási és ismeretterjesztő feladatok ellátásának is. Csak reménykedünk, hogy ezt nem annak szánták. Mindenesetre szórakoztató műsornak kiváló.

A végére pedig itt egy live stream az ISS űrállomásról, de ezek szerint ez feltételezhetően csak CGI átverés.
https://www.youtube.com/watch?v=qzMQza8xZCc

/videó: komlomedia.hu/


A Komló Média helyreigazítási kérelemmel élt a cikk kapcsán, amelyet ITT és ezúton is közlünk:

„A 7300.h 2017. július 31-én a „Lapos a Föld, lapos a Hold, lapos a Nap. Ön szerint is agyrém?” című cikkében nem az igazságnak megfelelő állítást tett közzé!

A komlomedia.hu internetes szolgáltató nem az NMHH által támogatott sajtótermék, soha nem is volt az. Teljes mértékben önerőből működik!”

- Hirdetés -spot_img

Kövess minket

8,536RajongókTetszik
60KövetőKövetés
29FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -spot_img
- Hirdetés -spot_img

Minden más