6.7 C
Komló
2023. április 02.
KezdőlapHírekUPDATE: Időpontváltozás! Idén is mint mindig Czene Bandi és Saci emléktúra!

UPDATE: Időpontváltozás! Idén is mint mindig Czene Bandi és Saci emléktúra!

UPDATE:

A túra most szombat helyett augusztus 12-én lesz megtartva. A változtatásra amiatt volt szükség, mert többen jelezték a szervezők felé, hogy nem alkalmas a jelenlegi időpont. A Klub rugalmasan kezelte a helyzetet annak érdekében, hogy minél többen részt tudjanak majd venni a „kiránduláson.”

Szóval:  Augusztus 12 (szombat) Czene Bandi és Saci emléktúra!
A csapatok 07:00-10:00 óra között lesznek indítva, az útvonal nem változott (Gesztenyésből – Magyaregregyre kell majd eljutni).


Komló – Amíg várjuk, hogy a Zrínyi Klub helyzete megnyugtatóan rendeződjön addig sem maradunk igazi Zrínyis program nélkül. Ugyanis idén is, mint minden évben megrendezésre kerül a Czene Bandi és Saci emléktúra.

A klub Facebook posztjában azt írja: „Egy hagyomány, emlékek nem köthetőek helyhez, pénzhez, időhöz.” – és teljesen igazuk van.

Komlón valószínűleg nincs olyan ember, aki ne fordult volna még meg ebben a legendás kocsmában, Bandi és Saci neve pedig összeforrt a helyével.

Az emléküknek adózó túrára most szombaton, augusztus 5-én kerül sor. A szokásos útvonalon, Gesztenyésből az erdőn át Magyaregregyig, kell eljutniuk a nevezőknek. Minden évben garantált a családias, vidám hangulat. A nevezési díj 200 forint, ami a korlátlan zsíros kenyér fogyasztást is tartalmazza.

További információkért figyeljétek a Zrínyi Klub Facebook oldalát.

 

- Hirdetés -spot_img

Kövess minket

8,536RajongókTetszik
60KövetőKövetés
29FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -spot_img

Minden más