19.7 C
Komló
2024. május 23.
spot_img
KezdőlapHírekKözös vonulással készülnek az ultrák a hévégi Gyöngyös elleni mérkőzésre

Közös vonulással készülnek az ultrák a hévégi Gyöngyös elleni mérkőzésre

Komló – A Gyöngyös otthonában kisebb csörte alakult ki a biztonsági emberek és a szurkolók között még decemberben, ami miatt a gyöngyösi csapat közleményben marasztalta el a komlói keménymagot. Az ominózus eset óta most fog először összecsapni a két csapat. A szurkolók látványos vonulással készülnek.

Decemberben a HE-DO B. Braun Gyöngyös otthonában játszott a Sport36-Komló, a meccs közben pedig kisebb affér alakult ki a szurkolók és a helyi biztonságiak között. A feszültség kiváltó oka a szurkolók szerint az volt, hogy leszedették velük a drapériáikat, a meccs végén pedig nem engedték le őket a csapatukhoz a lelátó első sorába. 

Hogy kinek lehetett igaza azt nem tudjuk, az viszont biztos, hogy az egyébként 27 – 24-re a gyöngyösiek győzelmével végződő találkozó után a hazai csapat közleményben marasztalta el a komlói szurkolókat, a Sport36- Komló vezetősége pedig szintén nyilvános közleményben kért bocsánatot a történtekért.

Vonulással készülnek a szombati meccsre

Az Ultras Komló közösségi oldalán jelentette be, hogy a 20-i találkozó előtt egy közös vonulásra hívják a helyi szurkolótábort. A gyülekezőt 16:45-re hirdették a belvárosi bányász szobor (Kossuth utcai lángosozó) elé. Innen indul a menet közösen a csarnok felé.

Gyöngyösi játékost is igazolt a Komló

A közelmúltban látott napvilágot a hír mely szerint a komlói csapat jelentősen átalakul. A gárda nagy része máshol folytatja, helyettük pedig új játékosok érkeznek. Az újonnan igazoltak között szerepel Menyhárt Máté a gyöngyösiek 28 éves balszélsője is.

- Hirdetés -spot_img

Kövess minket

8,536RajongókTetszik
60KövetőKövetés
29FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -spot_img
- Hirdetés -spot_img

Minden más