19.7 C
Komló
2024. május 23.
spot_img
KezdőlapHírekKomlón játszódó regény a könyvesboltokban

Komlón játszódó regény a könyvesboltokban

Komló – Nyomtatott formában is megjelent Fritsi Péter komlói író legújabb regénye.

Hétfőtől érkezik a nagyobb könyvesboltok polcaira Fritsi Péter A székkészítő című regénye. A fiatal komlói író legújabb kötete a Szülőföld Könyvkiadó gondozásában jelenik meg, a Líra, a Libri és a Bookline üzleteiben lesz többek között kapható, de akár aláírt példány rendelésére is van lehetőség közvetlenül a szerzőtől.

A komlói bányász aki megküzd a családjára törő sötét erőkkel

A székkészítő egy átlagos boldog család életének bemutatásával indul. Jólesően olvassuk a kezdő oldalakat, de közben néhány apró furcsa mozzanat nyugtalanítani kezd. A békés hétköznapok történései pedig felgyorsulnak és egy hihetetlen, félelmetes világban találjuk magunkat a bányász családapát követve. Látszólag minden ugyanolyan, mint volt, de valami mégis megváltozott

– olvasható a könyv hivatalos ajánlójában.

A történet a 90-es évek Komlóján játszódik, a főszerepben Weisz Kornél vájár viszontagságos küzdelmét követhetjük végig a családjára törő démoni erőkkel. Korábbi ajánlónk ide kattintva olvasható. Akik szeretik a Stephen King-hez hasonló misztikus, borzongató történeteket azok biztosan tetszeni fog A székkészítő is.

Akik pedig a környéken élnek azoknak méginkább ajánljuk a regényt, hiszen nagyon sokat dob a hangulaton, hogy a 90-es évek melankolikus Komlója a díszlet. Ahogy a szürke szénporos városra rátelepszik a bányabezárás fenyegető közelsége, úgy tornyosulnak egyre sötétebb fellegek a főszereplő feje fölé.

A szerzőről

„Fritsi Péter 1989-ben született Komlón. 16 éves kora óta publikál, novelláit eddig különböző irodalmi folyóiratokban lehetett olvasni (Prae, Opus, Szőrös Kő, Galaktika).

Első regénye 2008-ban jelent meg, melyet Alexis Bramhook álnév alatt írt. A Pécsi Tudományegyetem angol szakán végzett, jelenleg könyvtárosként dolgozik, mellette újságírással foglakozik. Hobbija a BBQ és a darts. Komlón él együtt kedvesével és nagyon szőrös, fekete kutyájukkal.”

/címlap: 7300/

- Hirdetés -spot_img

Kövess minket

8,536RajongókTetszik
60KövetőKövetés
29FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -spot_img
- Hirdetés -spot_img

Minden más