2022. szeptember 29.
KezdőlapRandomA komlói bányász aki felveszi a harcot a családját fenyegető démoni erőkkel

A komlói bányász aki felveszi a harcot a családját fenyegető démoni erőkkel

Komló – A Székkészítő címmel jelent meg Fritsi Péter legújabb regénye, mely a Holnap Magazin pályázatán díjat nyert kategóriájában, és most bárki számára ingyenesen letölthető a kiadó oldaláról e-könyv formában.

Nem minden nap jelenik meg olyan regény melynek díszleteit városunk adja, de a Székkészítő nem csak emiatt izgalmas.

Komlón járunk a 90-es évek elején a bánya még működik, de már korántsem régi fényében ragyog a város. Sorra zárnak be a környék üzemei, véget ért a dicső múlt.

Ebben a miliőben nyerünk betekintést Weisz Kornél vájár, és családjának boldog, átlagos hétköznapjaiba, hogy nem sokkal később aztán minden elromoljon. A főhős elindul kideríteni, hogy mi állhat a családját súlytó átok mögött miközben egyre sötétebb felhők gyülekeznek felette.

A nyomozás során fény derül egy régi családi tikokra, arra, hogy mi állt a Mecsekjánosiban működő csecsemőotthonban történt gyerekrablások mögött, miközben olyan helyszíneket járunk be mint Magyarszék, Cseresznyák, Zobák bánya, ahol a tárók sötétjében még még egy bányamanóval is találkozunk. Ahogy pedig egyre közelebb kerülünk a megoldáshoz, úgy válik egyre sötétebbé a történet, hogy a főhős végül felvegye a harcot a gonosszal. Vajon sikerül neki?

Fritsi Péter könyvét bátran ajánljuk minden horror rajongónak, az pedig szerintünk különös kiváltság, és számunkra csak még hangulatosabbá tette a regényt, hogy a főhős nekünk is ismerős helyszíneket jár be útja során.

A történetről többet spoilerezés nélkül nem tudunk elárulni, azt ajánljuk, hogy akinek felkeltettük érdeklődősét olvassa el a könyvet, mely a kiadó oldaláról most ingyenesen letölthető.

A szerzőről

„Fritsi Péter 1989-ben született Komlón. 16 éves kora óta publikál, novelláit eddig különböző irodalmi folyóiratokban lehetett olvasni (Prae, Opus, Szőrös Kő, Galaktika).

Első regénye 2008-ban jelent meg, melyet Alexis Bramhook álnév alatt írt. A Pécsi Tudományegyetem angol szakán végzett, jelenleg könyvtárosként dolgozik, mellette újságírással foglakozik. Hobbija a BBQ és a darts. Komlón él együtt kedvesével és nagyon szőrös, fekete kutyájukkal.”

A könyv a Holnap Magazin regénypályázatán díjat nyert 2020-ban. További információk az író Facebook oldalán.

- Hirdetés -spot_img

Kövess minket

8,536RajongókTetszik
60KövetőKövetés
29FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -spot_img

Minden más