-2.3 C
Komló
2023. december 05.
KezdőlapHírekKomlón is megkezdődött a kampány

Komlón is megkezdődött a kampány

Komló – Bár hivatalosan még nem kezdődött el az önkormányzati választási kampány, a pártok között már elindult az adok-kapok.

 

Felháborodott Facebook posztban kérte számon a komlói Fidesz a Komló Összeköt Egyesület (azaz az ellenzéki összefogás) jelöltjeit, amiért korábban kezdtek szórólapozni és plakátozni a megengedettnél.

Mint írják:

„Az ellenzék megkezdte a személyes kampány-munkát. Sportnyelven ez azt jelenti, hogy a rajtpisztoly eldördülése előtt bemozdultak. Ezt az atlétikában figyelmeztetéssel, az úszásban azonnali kizárással „jutalmazzák”. A szabályokat a fair-play és nem a Fair-Expo szellemében kell(enne) betartani! A kampány hivatalosan augusztus 24-én kezdődik…”

 

Ferenczy Tamás (és csapata) sem maradt sokáig adós a válasszal, a következőt írta ki Facebook oldalára. (A kijelentéseket alátámasztó cikkeket mi linkeltük be – a szerk.)

„Amikor elfogadtam 6 párt és 2 civil szervezet felkérését, hogy legyek az ellenzék, a Komló Összeköt Egyesület polgármesterjelöltje, megfogadtam, hogy nem az ellenfelemmel foglalkozom. Megfogadtam, hogy csak Komlóval törődöm, azzal hogy hogyan lesz a városunkból végre egy átlagos európai kisváros.

Én a jövőben is így teszek majd, de a Fidesz jelöltje sajnos nem így gondolkodik .

Abban az országban, ahol a polgárokra éjjel-nappal, megállás nélkül ömlik a közpénzből fenntartott propaganda, több mint cinizmus a Fidesz tegnapi támadása.

Úgy gondolom, az nem fair, hogy a Fidesz végtelen közpénzből, gátlástalanul, minden kihívót gusztustalanul lejáratva kampányol az év minden egyes napján.

Az nem fair, hogy a komlóiak által fenntartott helyi újság az év bármely időszakában kampányol a Fidesznek.
Az sem fair, hogy a konzultációnak hazudott álkérdésekkel emberek millióinak próbálják átmosni az agyát.

Azt pedig főleg nem nevezném fairnek, hogy a nemzeti ünnepeink tiszteletére tartott ünnepségeken is a fideszes propaganda ömlik.

Október 13-án többek között ezeken is változtathatunk.

(Kultúrember pedig cégnevekkel sem viccelődik!)”

 

Ezzel kijelenthetjük, hogy megkezdőtött az igazi csatározás a választók kegyeiért Komlón is.

 

 

- Hirdetés -spot_img

Kövess minket

8,536RajongókTetszik
60KövetőKövetés
29FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -spot_img

Minden más