3.7 C
Komló
2024. április 25.
spot_img
KezdőlapHírekA komlói tűzoltók fociznak a legjobban a megyében

A komlói tűzoltók fociznak a legjobban a megyében

Szigetvár – Városunk tűzoltó csapata nyerte a rendvédelmi szervek meghívásos kispályás labdarúgó tornáját Szigetváron.

Tűzoltó! Sokan, sokféleképpen látják őket. A társadalom a megbízható egyenruhásokat, akikre mindig lehet számítani, és akik sokszor az életüket kockáztatva tűzön-vízen át mentik a menthetőt. A legtöbb gyereknek a szuperhősök jutnak az eszükbe, és az, hogy „tűzoltó leszek és …”, a többi már a jövőn múlik. A nők a „szupererővel” rendelkező jóképű, egyenruhás férfit látják, akik a „szőke herceg fehér lovon” elképzelést bőven túlszárnyalják. Természetesen ezek is fontos dolgok, de, ami a napokban történt, az is lényeges.

A komlói lánglovagok csapata megnyerte az idén XXI. alkalommal megrendezésre került Végvár Kupát, amely a rendvédelmi szervek meghívásos kispályás labdarúgó tornája.

Szigetváron a Zrínyi Napokhoz kapcsolódóan került megrendezésre a sportesemény, ahol a megyei tűzoltók egy barátságos labdarúgó tornán mérkőztek meg egymással.

A komlói csapatot erősítette Bocz Gábor, Czikla Márk, Gyenizse Gábor, Halasi Olivér, Jankó Gábor, Salamon Dávid, Sinku Attila és Taksonyi Gábor, akik a mohácsi tűzoltók csapatával vívták a döntőt, és végül egy góllal sikerült nyerniük, ezért ők állhattak a dobogó legfelső fokára.

Gratulálunk!

(fotó: pixabay.com)

- Hirdetés -spot_img

Kövess minket

8,536RajongókTetszik
60KövetőKövetés
29FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -spot_img
- Hirdetés -spot_img

Minden más