2.7 C
Komló
2023. december 07.
KezdőlapHírekA kis települések sorsa a tét?

A kis települések sorsa a tét?

Mánfa – Konferenciát tartott a Magyar Önkormányzatok Szövetsége (MÖSZ) kedd délután Mánfán. Az esemény ott járt a Szabad Pécs újságírója is, akinek sikerült megszólaltatni az új jobbközép párt, az Új kezdet elnökét, Gémesi Györgyöt.

A gödöllői polgármester többek között arról beszélt, hogy a Fidesz leváltható, de legalábbis megszorítható lesz 2018-ban. Utóbbi azért fontos, hogy igazi kontroll alá kerülhessenek. Gémesi szerint ugyanis a mai ellenzék nem kontroll, mivel csak „beszél és beszél”. A párt elnöke úgy látja, az a legnagyobb baj a Fidesszel, hogy „totálisan hiteltelen, nem vállalható. Nem csak politikában, hanem retorikában, kommunikációban is, egyre többet hazudik.”

Gödöllő polgármestere úgy látja, ha jövőre ismét kétharmaddal nyerne a Fidesz, 2019-ben már nem lenne önkormányzati választás a kétezer főnél kisebb településen. Ezeken a településeken ugyanis még nincs közvetlen befolyásuk – viszont másfél-kétmillió ember él ott. Ez lesz az egyik nagyon komoly tétje a 2018-as parlamenti választásoknak  – véli Gémesi György.

A teljes interjúért kattints IDE.

- Hirdetés -spot_img

Kövess minket

8,536RajongókTetszik
60KövetőKövetés
29FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -spot_img

Minden más