6.7 C
Komló
2024. február 21.
KezdőlapHírekKikre szavazhatnak majd a komlóiak?

Kikre szavazhatnak majd a komlóiak?

Komló – A város teljes területe Baranya 2-es számú választókerületéhez tartozik. (A cikk végén az összes ide tartozó további települést megmutatjuk.) Folyamatosan frissülő cikkünkben közzétesszük azoknak a listáját, akikre az április 8-i választáson a komlóiak szavazhatnak majd.

Így állnak most az országgyűlési képviselőjelöltek Baranya 2-es számú választókerületében:

Státusz: Nyilvántartásba véve

Berkecz Balázs
Jelölő szervezet:EGYÜTT

Dr.Biró Károly
Jelölő szervezet:Független – Update: VISSZALÉPETT!

A kozármislenyi polgármester március 14-én, egy videóban jelentette be, hogy visszalép, mert számára Kozármisleny az első, és mert szerinte van olyan jelölt, aki megfelelően tudja képviselni a választókerületet. A polgármester nevet nem említett.

 

Bogolin Csaba
Jelölő szervezet:MIÉP

Gyimesi Gábor
Jelölő szervezet:JOBBIK

Hohn Krisztina
Jelölő szervezet:LMP

Dr.Hoppál Péter
Jelölő szervezet:FIDESZ-KDNP

Körömi Attila
Jelölő szervezet:MOMENTUM

Kulcsár Jánosné
Jelölő szervezet:ÖSSZEFOGÁS PÁRT

Lovasné Parczen Gabriella
Jelölő szervezet:A HAZA PÁRTJA

Martos Csongor
Jelölő szervezet:MKKP

Nagy Ferenc
Jelölő szervezet:DK

Rajczi Klára
Jelölő szervezet:KÖSSZ

Tukora Gábor
Jelölő szervezet:MODERN MAGYARORSZÁG MOZGALOM

Varga István
Jelölő szervezet:MCP

Vasvári Ametiszt Rita
Jelölő szervezet:CSP

A többi jelölt neve mellett egyelőre a „nyilvántartásba vétel elutasítva (nem jogerős)” , a „nyilvántartásba vétel elutasítva” és a „visszalépett/visszavonva” státusz látható.

Forrás: Választás.hu

Néhány nagyobb párt jelöltjével március 9-én (pénteken) vitafórumot tartottunk. Az erről készült videó elérhető a Napi Komló Facebook oldalán.

 


Baranya 2. számú választókerülete: 

 

Berkesd, Bogád, Cserkút, Ellend,Hásságy, KomlóKozármisleny, Kővágószőlős, Lothárd, Magyarsarlós, Mánfa, Nagykozár, Orfű, Pereked, Romonya, Szemely, Szilágy

Pécs választókerülethez tartozó területének határvonala: A 66-os országút városhatáron való belépésétől a Komlói út (mindkét oldala) a Hársfa útig, a Hársfa út (mindkét oldala) a Rákos Lajos utcáig, tovább a Hársfa út (házszámok nélkül) a Bokor utcáig, a Bokor utca (mindkét oldala) végig, a Diósi út páratlan oldala a Zsolnay Vilmos útig, a Zsolnay Vilmos utca (házszámok nélkül) a Basamalom útig, a Basamalom út (házszámok nélkül) a vasútvonalig, a vasútvonal a Sport utcáig, a Sport utca (házszámok nélkül) a Tüskésréti útig, a Tüskésréti út (házszámok nélkül) az 58-as útig, a Nagyárpádi út (házszámok nélkül) a Tüskés dűlőig, a Tüskés dűlő (házszámok nélkül), a Nagyárpádi út (házszámok nélkül) a Kemény Zsigmond utcáig, a Kemény Zsigmond utca (házszámok nélkül) a Cserge dűlőig, a Cserge dűlő (házszámok nélkül), az 57-es országút a városhatárig, a városhatár az óramutató járásával ellenkező irányban a 66-os országútig, valamint a Szentlőrinc felé haladó vasútvonal városhatáron való belépési pontjától a városhatár az óramutató járásával egyező irányban a Remeteréti útig, majd a Remeteréti út, a Lapisi út torkolatáig, a Lapisi út a Demokrácia utcáig, a Bárány út (házszámok nélkül), a Bárány tető (házszámok nélkül) az Erdész utcáig, az Erdész utca (házszámok nélkül)a Fürkész dűlőig, a Fürkész dűlő (házszámok nélkül), az Erdész utca (házszámok nélkül) a Bálics dűlő torkolatáig, a Bálics dűlő (házszámok nélkül), a Bálicsi út (házszámok nélkül), a Nyár utca (házszámok nélkül), az Édesanyák útja (házszámok nélkül), az Ifjúság útja (mindkét oldala), a Kürt utca (mindkét oldala), a Szigeti út középvonala a Tüzér utcáig, a Tüzér utca páros oldala, a Megyeri Nagyhíd a vasútvonalig, a Szentlőrinc felé haladó vasútvonal a városhatárig terjedő szakaszok által körbezárt terület.

Forrás: wikipédia

- Hirdetés -spot_img

Kövess minket

8,536RajongókTetszik
60KövetőKövetés
29FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -spot_img
- Hirdetés -spot_img

Minden más