-2.3 C
Komló
2023. december 11.
KezdőlapHírekJackpot: A lopott motorok mellett bónuszként drogot és lőszert is találtak

Jackpot: A lopott motorok mellett bónuszként drogot és lőszert is találtak

Komló – Két ellopott motor után nyomoztak a rendőrök, az ügy megoldása közben viszont a járműveken kívül még kábítószert és lőszereket is találtak.

Egy nő tett feljelentést a rendőrségen 2019. március 20-án azért, mert Komlón betörtek a garázsukba, ahonnan kettő motorkerékpárt, motoros ruhát és bukósisakokat loptak el. A rendőrök a nyomozás során beazonosították, majd június 25-én elfogták a feltételezett elkövetőket, egy 27 és egy 34 éves komlói férfit.

forrás: police.hu

Előállításukat követően gyanúsítottként hallgatták ki őket. Az egyik motort Szágyon, a másikat pedig Magyarszéken találták meg a rendőrök, majd lefoglalták azokat. A nyomozók a 27 éves férfi lakásán megtartott kutatás során a fagyasztóban elrejtve összesen bruttó 972 gramm kábítószergyanús anyagot, míg 34 éves társa lakásán összesen 148 darab lőszert találtak és foglaltak le.

forrás: police.hu

A bűncselekménnyel összefüggésben egy 23 éves tormási, valamint egy 24 éves szágyi férfit is gyanúsítottként hallgattak ki a rendőrök. A gyanú szerint egyikük segítséget nyújtott a lopott motorok elrejtéséhez, a másik pedig annak ellenére vette meg az egyik motorkerékpárt, hogy tudta, hogy az lopásból származik.

forrás: police.hu

A 27 éves férfi ellen lopás és kábítószer birtoklása, míg 34 éves társa ellen lopás és lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés elkövetése miatt indult büntetőeljárás. Mindkét férfit őrizetbe vették a rendőrök, és kezdeményezték letartóztatásukat.

A 23 éves tormási férfi ellen bűnpártolás, a 24 éves szágyi férfi ellen pedig orgazdaság miatt nyomoz a Komlói Rendőrkapitányság.

/forrás: police.hu/

- Hirdetés -spot_img

Kövess minket

8,536RajongókTetszik
60KövetőKövetés
29FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -spot_img

Minden más